۰
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۶
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سال 2017 میلادی برای تیم ملی با اردوی امارات و دو دیدار تدارکاتی مقابل حریفانی آفریقایی آغاز خواهد شد.تیم ملی در این اردو ابتدا به مصاف تیم ملی مراکش خواهد رفت و سپس با تیم ملی ساحل عاج بازی خواهد کرد. این دو تیم که خود را برای حضور در جام ملت‌های 2017 آفریقا در گابن آماده می‌کنند، در نخستین روزهای سال 2017 در امارات اردو خواهند زد و در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی کشورمان قرار می‌گیرند.

اولین رویارویی تاریخ  ایـران با مراکش و ساحل عـاج

به گزارش خبرورزشی، بنا بر گزارشهای اولیه، دیدار ایران و مراکش 17 دی و دیدار ایران و ساحل عاج 20 دی در امارات برگزار میشود. هر دو حریف ایران سابقه قهرمانی در آفریقا و حضور در جام جهانی را دارند و هدایت هر دو تیم بر عهده مربیان فرانسوی است اما این اولین رویارویی تیم ملی کشورمان با این دو تیم محسوب میشود.

اولین دیدارهای تاریخ

تیم ملی ایران در طول تاریخ خود تاکنون با 17 تیم آفریقایی بازی کرده اما هرگز مقابل تیمهای مراکش و ساحل عاج بازی نکرده است. به این ترتیب با رویارویی با این دو تیم، تعداد حریفان آفریقایی تاریخ ایران به 19 تیم و تعداد کل حریفان تاریخ ایران به 109 تیم خواهد رسید. تیم ملی ایران در طول تاریخ خود تاکنون با تیمهای ملی 38 کشور آسیایی، 33 کشور اروپایی، 17 کشور آفریقایی، 8 کشور از آمریکای مرکزی و شمالی و 8 کشور از آمریکای جنوبی و 3 کشور از اقیانوسیه دیدار کرده است.

ایران بالاتر از تمام آفریقا

تیم ملی در حالی در دیدارهای تدارکاتی به مصاف حریفان آفریقایی خواهد رفت که به لطف نتایج و عملکرد تیم کیروش، هماکنون در رنکینگ فیفا ایران بالاتر از تمام تیمهای آفریقایی ایستاده است. در رنکینگ فعلی فیفا، ایران صدرنشین آسیا با 797 امتیاز در رده 30 جهان ایستاده است اما از بین حریفان، ساحل عاج تیم دوم آفریقا با 738 امتیاز در رده 34 جهان و مراکش با 587 امتیاز در رده 57 جهان قرار دارند.

دومین تجربه مربیان فرانسوی برابر ایران

هدایت هر دو حریف تدارکاتی ایران را مربیان فرانسوی بر عهده دارند. هدایت تیم مراکش بر عهده هرود رنارد مربی 48 ساله فرانسوی است و هدایت ساحل عاج را هم میشل دوسویر، مربی 57 ساله فرانسوی بر عهده دارد. البته اگرچه ایران تاکنون هرگز سابقه رویارویی با مراکش و ساحل عاج را نداشته است اما این دو مربی فرانسوی با تیمهای دیگری بازی مقابل تیم ملی کشورمان در ایران را تجربه کردهاند. ابتدا در ماه می 2008 میشل دوسویر با تیم ملی زامبیا در تهران و مقابل تیم علی دایی با نتیجه 3 بر 2 مغلوب شد و در ماه مارس سال 2014 هم تیم ملی گینه با هدایت هرود رنارد با نتیجه 2 بر یک مقابل شاگردان کیروش پیروز شد.

رویارویی قهرمانان

هر دو حریف آفریقایی ایران سابقه قهرمانی این قاره را در کارنامه دارند. در شرایطی که ایران 3 قهرمانی آسیا در سالهای 1968، 1972 و 1976 را در کارنامه دارد، تیم ملی مراکش یک بار در سال 1976 و تیم ملی ساحل عاج دو بار در سالهای 1992 و 2015 قهرمان جام ملتهای آفریقا شدهاند. در رقابتهای جام جهانی هم مراکش همچون ایران چهار بار و ساحل عاج سه بار حضور پیدا کردهاند. ایران در سالهای 1978، 1998، 2006 و 2014 در جام جهانی حاضر بود. مراکشیها در سالهای 1970، 1986، 1994 و 1998 به جام جهانی رفتهاند و تیم ملی ساحل عاج هم در سه دوره اخیر جام جهانی در سالهای 2006، 2010 و 2014 حاضر بوده است.

حریفان 100 میلیون یورویی ایران

دو تیم مراکش و ساحل عاج از نظر پتانسیل و مهره در سطحی بسیار بالاتر از ایران قرار دارند و در شرایطی که تمام ملیپوشان این دو تیم لژیونر بوده و در لیگهای معتبر جهان بازی میکنند، حتی بسیاری از بازیکنان این دو کشور که در لیگهای اروپایی بازی میکنند، به تیم ملی کشور خود راه پیدا نکردهاند. به گزارش ترانسفر مارکت، در حالی که تیم ملی ایران حدود 20 میلیون یورو قیمتگذاری شده و سردار آزمون با تخمین بهای 7 میلیون یورویی گرانترین مهره ایران محسوب میشود، دو تیم ساحل عاج و مراکش دستکم 100 میلیون یورو ارزش دارند و ویلفرد بانی، مهاجم 20 میلیون یورویی استوکسیتی گرانترین بازیکن ساحل عاج و محمد بنعطیه بازیکن 16 میلیون یورویی یوونتوس، گرانترین بازیکن مراکش محسوب میشوند.   

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی