نظرسنجی

ارزیابی شما از تغییراتی که تاکنون قلعه‌نویی در سیستم تیم ملی داده؟
۰
شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عطار اشرفی، عضو معترض شورای عالی فنی فدراسیون، به نمایندگی از جامعه وزنه‌‌برداری به علی مرادی اولتیماتوم می‌دهد. او كه برای آمدن مرادی پادرمیانی كرده، بی‌احترامی رئیس فدراسیون و همكارانش را به پیشكسوتان قابل تحمل نمی‌داند، این‌طور به مرادی هشدار می‌دهد: «اگر رئیس فدراسیون بخواهد به كارش ادامه دهد و به پیشكسوتان بی‌احترامی كند، ما با او مقابله می‌كنیم. ما برای انتخابات فدراسیون پیش مدیران كل و رؤسای هیأت‌ها ریش گرو گذاشتیم. او باید عملكردش را اصلاح كند، وگرنه برود. این صحبت من نیست بلكه من نماینده 30، 40 پیشكسوت وزنه‌‌برداری هستم.»

مرادی بايد برود!

به گزارش روزنامه خبرورزشی او اعتراف میكند حمایت از مرادی اشتباه بوده: «ما اشتباه كردیم، زمانی كه از مرادی برای ریاست دعوت كردیم و به او گفتیم بهتر از تو حالا كسی نیست، باید فكر این بیاحترامیها به پیشكسوتان را میكردیم. حالا او راه خودش را میرود، بدون توجه به توصیههای پیشكسوتان، ما چرا از او حمایت كنیم. دیگر اجازه نمیدهیم كه زمان به عقب برگردد و دوباره دردسر اقتصادی و مكملها به فدراسیون از سر گرفته شود. ما سال 2006 ضربه سنگینی از مكملها خوردیم. در آن سال بهترین وزنهبرداران ایران قلع و قمع شدند. البته بركناری مرادی در آن زمان به خاطر بیاحترامی پیشكسوتان نبود. متأسفانه این روش ادامه دارد، وگرنه جمع كردن موضوع كیانوش رستمی كاری ندارد. اگر ما 10 وزنهبردار مثل كیانوش رستمی داشته باشیم با سه جلسه صحبت متوجه قضایا میشوند، با چه كاری پهلوان میشوند و نامشان برای همیشه ماندگار میشود.»

به گفته عضو شورای فنی فدراسیون، هدف مرادی از ریاست، گرفتن كرسی اجرایی در فدراسیون بینالمللی است: «مرادی سودای حضور در فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری را دارد، بدون اینكه به دیگران فكر كند. او در انتخابات كنفدراسیون آسیا تنها یك رأی آورد، رأیی كه داود ملكی به او داد. من آن موقع از بعضی افراد پرسیدم، چرا شما به نفع مرادی كنار نرفتید آنها گفتند كه او مخالفان زیادی در ایران دارد.»

به نظر عطار نیشابوری، از حذف كیانوش رستمی برای قهرمانی آسیا و بازیهای كشورهای اسلامی متأسف است: «برای رفع اختلاف بین سجاد انوشیروانی و كیانوش رستمی مدیریت فنی قوی میخواهد كه با تعامل بین دو طرف برقرار كند. این موضوع را من بارها در شورای عالی فنی فدراسیون گفتهام ولی متأسفانه به آن توجهی نشده است. وقتی رئیس فدراسیون وزنهبرداری در قهرمانی نوجوانان جهان مسئول كنترل فنی میشود، نشان میدهد عقل او فرسوده شده و نمیتواند مباحث را به خوبی تجزیه و تحلیل كند. رئیس فدراسیون در چهارمین چهار سال ریاستش اهداف دیگری را دنبال میكند.»

او البته به رستمی حق میدهد : «كیانوش رستمی و امثال او وزنهبرداران مبتدی نیستند كه به تازگی وارد اردوی تیم ملی شده باشد. او وزنهبرداری است كه حداقل 12 تا 13 سال است وزنه میزند. وزنهبرداری كه از وضعیت بدنش خبر دارد و حالا میخواهد طوری برنامهریزی كند كه در المپیك 2020 توكیو باز هم طلایی شود. رستمی دیگر یك وزنهبردار جوان نیست و هرچه زمان میگذرد بدن او تحلیل میرود. او خودش خوب میداند و باید مسئولان فدراسیون هم درك كنند. زمانی كه رستمی میگوید من بهتر از همه وضعیت بدنم را میدانم، به این معنی نیست كه او به حرف دیگران توجهی ندارد بلكه او میخواهد با برنامهای كه خودش تدوین كرده، برای طلای دیگری در المپیك 2020 برنامهریزی كند. رستمی مشكلی ندارد من اگر یك بیاحترامی از او دیده بودم، محال بود حمایتش كنم.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

ارزیابی شما از تغییراتی که تاکنون قلعه‌نویی در سیستم تیم ملی داده؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی