۰
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۵
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کسی که کارشناس فوتبالی برنامه‌های ورزشی تلویزیون می‌شود قاعدتاً باید یک آدم فنی باشد و یا حداقل اگر فنی نیست خوب صحبت کند.

معیار انتخاب کارشناس‌های فوتبالی تلویزیون چیست؟

به گزارش خبرورزشی، «فن بیان» هنری است که هرکس ندارد ولی خب انگار برای مدیران محترم ورزشی تلویزیون خیلی متر و معیار خاصی وجود ندارد و حداقل اینکه مردم خیلی متوجه نمیشوند فلان کارشناس چرا به تلویزیون رفته و اساساً چطوری کارشناس شده است.

مردم میپرسند آیا هر فردی سابقه حضور در تیم ملی، پرسپولیس و استقلال را داشته باشد کارشناس میشود؟ آیا یک کارشناس نباید یک گام از فوتبالدوستان معمولی جلوتر باشد؟ آیا یک کارشناس نباید اطلاعات مناسبی داشته باشد و با صحبتهای فنی خود تماشای بازی را برای بینندهها جذابتر کند؟ مخاطب خیلی وقتها احساس میکند خودش از گزارشگر مسابقه و کارشناس تلویزیون جلوتر است و حتی فنیتر! این روزها همه گوشی دارند و دقیقه به دقیقه اخبار فوتبالی را دنبال میکنند پس نه منِ روزنامهنگار میتوانم خدای نکرده مخاطب را گول بزنم و نه فلان کارشناس و مجری و گزارشگر. کارشناس خوب باید برای کارش ارزش قائل باشد و وقت بگذارد. در کنار اینها خوب و ساده صحبت کردن یک هنر است. کارشناس تلویزیونی باید با صحبتهای فنی خود کاری کند که مخاطبان به تماشای بازی راغب شوند و یا اگر نیمه اول تمام شده تهییج شوند که نیمه دوم را هم ببینند اما معمولاً چون سلیقه انتخابکنندگان خوب نیست این اتفاق رخ نمیهد.

اینکه مدیران و تهیهکنندگان برنامههای ورزشی و پخش زندههای داخلی و خارجی کارشناسان مناسبی را انتخاب کنند اصلاً کار سختی نیست. فقط کمی تحقیق و تفحص میخواهد و البته سلیقهای که عمدتاً نه در این کار دیده میشود و نه در انتخاب خود گزارشگران!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی