۰
دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محرومیت پرسپولیس از حضور هوادارانش در روز بازی با لخویا، سنگین ترین جریمه ای بود که برای سرخپوشان در نظر گرفته شد.

سوژه روز| تلخ ترین احکام AFC برای نمایندگان ایران

به گزارش خبرورزشی، پرسپولیسی ها حتی فکرش را هم نمی کردند که پرتاب چند نارنجک، استفاده از لیزر برای آزار بازیکنان الوحده امارات و سپس پرتاب سنگ و بطری به سمت نیمکت تیم اماراتی برای شان یک محرومیت سنگین را به دنبال داشته باشد. تخلیه انرژی تماشاگرنماها در ورزشگاه آزادی اما به بدترین شکل ممکن انجام شد تا سرخپوشان در حساس ترین بازی فصل شانزدهم خود، تنهای تنهای تنها بمانند. 
برخلاف کمیته انضباطی و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال کشورمان، در کنفدراسیون فوتبال آسیا هرگز با این مدل از تخلفات کنار نمی آیند. در AFC پرتاب نارنجک به داخل زمین یا پیست تارتان و پرتاب بطری به اعضای تیم حریف به منزله ناامن بودن آن ورزشگاه است و وقتی امنیت یک بازی تهدید شود، فورا رای به محرومیت هواداران می دهند. 
البته فشارها و لابی های کشورهای قطر و امارات را نمی توان دست کم گرفت ولی به هر حال تیمی که متضرر شد، پرسپولیس است که باید فردا در ورزشگاه خالی از تماشاگر مقابل لخویا به میدان برود. اما این اولین بار نیست که کمیته انضباطی لیگ قهرمانان آسیا علیه تیم های ایرانی و نمایندگان کشورمان در این تورنمنت، رای های سختگیرانه و سنگین می دهد. 
اتفاق دیگر برای سپاهان رخ داد. در تاریخ 6 مهرماه سال 1390 سپاهان اصفهان در ورزشگاه جاسم بن حمد قطر و در حضور حدود 3 هزار تماشاگر برابر تیم السد به میدان رفت و در نهایت موفق شد با حساب 2 بر یک میزبان خود را شکست دهد اما با وجود برد در میدان مسابقه به دلیل یک اشتباه ساده از گردونه مسابقات حذف شد. 
رحمان احمدی، دروازه بان سپاهان در بازی رفت دو اخطاره بود و نباید بازی می کرد، اما این بازیکن به میدان رفت تا با وجود برتری یک بر صفر، در پایان با رای کنفدراسیون فوتبال آسیا، نماینده ایران سه بر صفر بازنده شده و از گردونه رقابت ها در دور یک چهارم نهایی حذف شود.
در تیرماه سال 90 نیز اتفاق مشابهی رخ داده بود. تيم اميد ايران چهارم و نوزدهم اسفند در دو ديدار رفت و برگشت با هدايت هومن افاضلي به مصاف قرقيزستان رفت و در مجموع با شکست اين تيم به مرحله دوم رسيد. در آن دو بازي کمال کاميابي نيا دو اخطار گرفت، يکي در دقيقه 73 بازي رفت و يکي در دقيقه 59 بازي برگشت. چهارم اسفند 89 كنفدراسيون فوتبال آسيا در نامه اي به فدراسيون ايران اعلام كرده بود كه كمال دو اخطاره است و نمي تواند در بازي ايران برابر عراق به میدان برود اما نه تنها اين نامه در فدراسيون فوتبال گم شد بلكه موضوع به كادر فني تيم اميد هم اطلاع داده نشد تا در بازي رفت پلی آف المپیک لندن، منصوريان در اواخر بازي كاميابي نيا را وارد زمين كند و همين موضوع باعث شد تا ايران به دليل استفاده از بازيكن دو اخطاره، 3 بر صفر بازنده اعلام شود! 
در تاریخ 6 اسفند 1385 استقلال تهران نیز زخم بزرگی از کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا خورد. در آن فصل آبی پوشان به دلیل ارسال نکردن به موقع لیست بازیکنان خود به کمیته برگزاری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا از این رقابت ها کنار گذاشته شدند. در آن فصل، استقلال در گروه B مسابقات با تیمهای پاختاکور ازبکستان، الهلال عربستان و الکویت کویت همگروه بود اما اجازه بازی پیدا نکرد. 
این 4 مورد نشان می دهد کنفدراسیون فوتبال آسیا با هیچ باشگاه و تیم متخلفی کنار نمی آید و با «من بمیرم و تو بمیری» از رای خود عقب نشینی نمی کند. قانون در لیگ قهرمانان آسیا حرف اول و آخر را می زند و هر باشگاهی به هر شکلی تخلف کند و قانون را زیر پا بگذارد، جریمه خواهد شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی