نظرسنجی

بهترین تیم هفته ۲۴؟
۰
یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مجيد شايسته روزي كه به فدراسيون تنيس آمد، براي اهالي اين ورزش يك رئيس ناشناخته بود، همان‌طور كه براي بخش عمده‌اي از جامعه، ورزش تنيس يك ورزش دست‌نیافتني بود اما شايسته با عملكردي كه داشت، نگاه‌ها را هم به خودش و هم به تنيس تغيير داد. حالا از نگاه خانواده تنيس، مجيد شايسته يك «خودي» است و از نگاه جامعه هم تنيس ديگر ورزش بچه پولدارها نيست. حالا بچه‌هاي جنوب شهر هم اين شانس را دارند كه تنيس‌بازي كنند و حتي در تورنمنت‌هاي رسمي مسابقه بدهند.

شایسته: دوست داشتم تنيس در جنوب شهر هم محبوب باشد

به گزارش خبرورزشی، اين روزها اغلب استانهاي كشور در تنيس فعاليت حرفهاي دارند، حتي سيستان و بلوچستان، ايلام، هرمزگان، خراسان و بوشهر... گذشت آن دوران كه بچههاي مردم با حسرت به راكت تنيس نگاه ميكردند. اين روزها هر بچهاي كه مستعد و علاقهمند باشد، ميتواند راكت به دست بگيرد و در زمينهاي تنيس اين ورزش مفرح را تجربه كند. اين دقيقاً همان چيزي است كه شايسته بدو ورود به تنيس دنبالش بود. خودش ميگويد؛ «اينكه در نقطههاي شمالي شهر تهران تنيس رونق داشته باشد، چيز عجيبي نيست و هميشه همينطور بوده و ما ميخواستيم تنيس به جنوب شهر برود، به استانهاي محروم و...» يكي ديگر از كارهاي جالب شايسته همكاري با منتقدان خودش بود. همانها كه دوره اول رياست شايسته دوست نداشتند او رأي بياورد حالا هفتاد درصد از مجموعه همكارانش را تشكيل ميدهند. خودش ميگويد؛ «آنها چون تنيس را دوست داشتند و من را غريبه ميدانستند با رياست من مخالف بودند و دليلي نداشت آنها را حذف كنم چون به من ثابت شده بود اغلبشان دلسوز تنيس هستند. از آنها خواستم به خاطر تنيس با من همكاري كنند و به مرور خودشان هم به اين نتيجه رسيدند كه اين همكاري به نفع تنيس است و حالا همه در يك جبهه هستيم، جبهه خدمت به تنيس.»

حالا با آمار رسمي 22 هزار ورزشكار حرفهاي و آماتور، هدف شايسته در حال تحقق است. با شايسته در روزهايي كه جام ايليا با حضور بچههاي مستعد جنوب شهر در ردههاي سني 12، 14 و 16 سال در حال برگزاري بود، درباره تنيس حرف زديم.

* ميخواهيم بدون تعارف با هم حرف بزنيم... روزي كه وارد تنيس شديد، فكر ميكرديد با اين سرعت، تنيس از يك رشته لوكس تبديل به يك رشته ورزشي مردمي شود؟

باور كنيد من با همين نيت و هدف به تنيس آمدم. از همان روزهاي اول برنامهام همين بود كه در سه فاز حركت كنيم. اول حمايت از قهرمانانمان و ارتقاي آنها كه به شكل حرفهاي بازي ميكردند و نياز به امكانات و ابزارهاي فني داشتند. دوم رشد و گسترش تنيس به شكل علمي و نه ديمي و سوم فراگير كردن تنيس... در اين مسير اهداف ديگري هم در اولويتهاي ما قرار گرفت اما من همچنان سر همين برنامهام هستم. جلوتر كه آمديم براي جذب بانوان علاقهمند هم برنامهريزي كرديم و الان خوشبختانه اتفاقات خوبي در بخش تنيس بانوان رخ داده است اما براي من مهمترين مسئله همين است كه الان در هر تورنمنت سراسري دستكم 20 تيم از 19 استان در رقابتها شركت ميكنند و تنيس ديگر در چند استان خاص خلاصه نميشود. بعدها دوره بازآموزي مربيان و داوران و همچنين دوره تربيت مربيان استعدادياب مطابق استانداردها به اولويتهاي ما اضافه شد و خوشبختانه حالا بعد از رشد كمي تنيس به مرحلهاي رسيدهايم كه دنبال رشد كيفي اين ورزش هستيم. حالا ديگر تعداد بالاي تنيسور براي ما كافي نيست و ميخواهيم تعداد تنيسورهاي خوبمان و داوران حرفهاي و مربيان كاربلد را بالا ببريم و در بخش سختافزاري هم تنيس را تقويت كنيم.

* طبق آمارهاي رسمي شما تقريباً سالي 110 تا 120 تورنمنت تنيس در ايران برگزار ميشود، شما خودتان علاقهمند كدام سري از اين تورنمنتها هستيد؟

من كه تمام تورنمنتهاي تنيس را دوست دارم. ما گاهي اوقات در هفته چهار سري مسابقه مختلف و همزمان را برگزار ميكنيم و از نظر من تمام آنها مهم است كه براي برگزارياش وقت ميگذاريم، حامي مالي ميگيريم و... اما طرح ابتكاري مسابقات مناطق را بيشتر ميپسندم چون به تنيسورهاي زير رنكينگ 23 در بخش مردان و زير رنكينگ 16 در بخش بانوان فرصت شركت و برنده شدن ميدهد و براي آنها انگيزه ايجاد ميكند. در اين طرح، ما كشور را به 5 منطقه تقسيم كرديم و اين رقابتهاي منطقهاي به تنيسورهايي كه در جمع نفرات برتر نيستند، فرصت جمعآوري امتياز و كم كردن فاصله با نفرات برتر را ميدهد. البته به جام ايليا هم علاقه خاصي دارم چون با اين قبيل تورنمنتها تنيس ما در جنوب شهر هم پيشرفت ميكند. آينده تنيس ما همين بچههاي 12 تا 16 ساله هستند كه در تورنمنت ايليا كسب تجربه ميكنند.

* يكي از برنامههاي جالب شما ملاقاتهاي مردميتان است كه هر دو هفته يك بار برگزار ميشود. ايده اين نشستها از كجا آمد؟

دوست داشتم بيواسطه و مستقيم با خانواده تنيس در ارتباط باشم، به همين دليل هر دو هفته يك بار سهشنبهها در آكادمي تنيس مجموعه انقلاب از ساعت 10 صبح تا 18:30 با هر عضوي از خانواده تنيس كه مشكل يا خواسته يا طرحي داشته باشد، ديدار ميكنم.

* اين ديدارها فايدهاي هم دارد؟

اين را ديگر بايد از خانواده تنيس بپرسيد ولي مطمئن باشيد به هر موضوعي كه تا به حال در اين ملاقاتها مطرح شده، ظرف 48 ساعت رسيدگي شده است. البته خانواده تنيس از طريق يك كانال تلگرامي هم 24 ساعت شبانهروز با ما در ارتباط هستند و ميتوانند مشكلات و مسائل خود را مطرح كنند.

* اصرارتان براي اينكه هر مربي بايد كارت سال فدراسيون را داشته باشد براي چيست؟ اين را درك ميكنيم كه ميخواهيد مربيان يكپارچه و هماهنگ آموزش بدهند و مسلط به دانش روز تنيس باشند اما اصرارتان جالب است... 

رسماً ما گفتيم مربياني، مربيان ما هستند كه كارت سال فدراسيون را داشته باشند. مردم هم بايد بدانند اگر ميخواهند بچههايشان تنيس را ياد بگيرند حتماً باشگاهي باشد كه مربيانشان كارت سال مورد تأييد فدراسيون را دارند تا هيئتها در قبال آن پاسخگو باشند. باشگاههايي هم كه مربيان آنها، مورد تأييد فدراسيون نباشند، فعاليتشان غيرقانوني است كه از بازرسي ادارات كل پيگيري ميكنيم و برابر قانون با آنها برخورد ميشود. هيچ باشگاهي حق ندارد از مربياني بدون كارت سال استفاده كند، حتي اگر مربي باتجربهاي باشد. چراكه هر ساله مربيان بايد آناليز شوند و اگر ارزيابي نشوند شاگردي كه زير نظر او كار ميكند ممكن است اتفاقات زيادي برايش رخ دهد علاوه بر اينكه چيزي ياد نميگيرد. در حالي كه هزينه كرده و به جاي فايده، خداي ناكرده به بدنش ضربه ميخورد. اين مسئله به نفع مردم و بچههايشان و مربيان و فدراسيون است اما بعضي مواقع مردم گول اسم بزرگ را ميخورند.

* مربي بزرگي كه به خاطر لجبازي، كارتش را تمديد نكند، داريد؟

نه نداريم. البته لجبازي نيست، بيشتر بيدقتي است. اصلاً هم مربيان در كلاس شركت نميكنند، عملكرد آنها آناليز ميشود. در واقع مربيان با حضور در هيئت و فرمي كه پر ميكنند در آن گزارش عملكرد ميدهند. هيئت با تأييد آن را به فدراسيون ميدهد. البته هزينه سالانه تمديد كارت هم ميدهد كه در استانهاي مختلف محروم و غيرمحروم از 50 تا 100 هزار تومان است. با اين كارت در واقع خيال مردم راحت است كه هر اتفاقي بيفتد ما قدرتي براي برخورد با مربي خاطي پيدا ميكنيم.

* تنيس آكادمي رسمي دارد؟

از همين جا ميگويم ما آكادمي تنيس نداريم. عناوين آكادميها مردم را گول نزند. مثل فوتبال. مردم ميتوانند در تماس با فدراسيون يا هيئت درباره صحت و سقم اين قضيه استعلام بگيرند. تنها آكادمي رسمي و مورد تأييد فدراسيون، آپت است كه در مجموعه انقلاب فعاليت ميكند. مربي و كمكمربي دارد و طبق اصول فدراسيون كار ميكند. ما ميخواهيم تعداد آكادميهاي رسمي بيشتر شود. علاقهمندان ميتوانند با مراجعه به هيئتها، درخواست بدهند و با استانداردسازي شرايط باشگاهها طبق خواست فدراسيون مجوز صادر ميشود. من از مردم ميخواهم گول اسم و رسم آكادميها را نخورند و هزينه زيادي متحمل نشوند.

* تا به حال تقاضا براي مجوز هم نداشتيد؟

تا به حال تقاضا نشده است. مشكلي كه در ورزش وجود دارد فدراسيونها مسئول نظارت فني بر عملكرد ورزشها هستند، ادارات كل مسئوليت نظارت فيزيكي، امكانات و باشگاهها هستند. از اين تفكيك افراد نهايت سوءاستفاده را ميكنند، آنها به هر طرف ميگويند با طرف ديگر هماهنگ كردهاند. در حالي كه هيچ دستگاه تحكمي براي باشگاهها نداريم. باشگاهها مجوزشان را از ادارات كل ميگيرند و ما فقط بايد از نظر فني تأييد كنيم. به همين خاطر وقتي نظارت نيست هيچ علاقهمندي هم وجود ندارد. ما هم وقتي ديديم نظارتي نيست، خودمان ورود كرديم. يعني من خودم به همه باشگاههاي تهران سركشي و مسائل را چك كردم و به خاطر همين در تهران پيچيده شايسته ديوانه است، خودش ميآيد چك ميكند. من هفته پيش در باشگاه استقلال كه زير نظر فدراسيون است، رفتم، وقتي كمكمربي كارت سالانه نداشت كل باشگاه را به هم ريختم. وقتي در باشگاه ما چيزي رعايت نشود، ديگر نبايد از باشگاه ته مشهد انتظار داشته باشم. كمكمربي هم همان روز آمد و اقدام كرد. نكته ديگر اينكه از مردم ميخواهم تنيس را در باشگاههاي با مجوز آموزش ببينند. بعضي مواقع در باغها، ويلاها و... آموزش ميبينند كه اگر اتفاقي برايشان بيفتد هيچكس در كشور جوابگويشان نيست. به خاطر اينكه چون خودشان بدون رعايت اصول جايي ورزش كردند كه مجوزي ندارند. اين مسئله در تهران و شهرهاي بزرگ ما را آزار ميدهد. خيلي از افراد متمول در باغهايشان زمينهاي تنيس ساختهاند كه منبع حضور افراد مختلف بدون رعايت استاندارد شده است. هزار اتفاق غيرمترقبه ميافتد كه اين مكانهاي آموزشي از نظر ما غيرقانوني است و هيچ پاسخگويي در قبال آنها نداريم. اگر هم به قطعيت برسيم، خودمان پيگير حقوقي آن هستيم و برخورد ميكنيم، بعد هم به باشگاههاي رسمي ما صدمه ميزنند. چراكه در باشگاهها بانوان و مردان بايد شئونات اسلامي را رعايت كنند اما گاهي در اين مجموعههاي غيررسمي شئونات رعايت نميشود كه در آينده اتفاقات بدي را براي خانوادهها رقم ميزند كه ما از حالا هشدار ميدهيم.

* چند باشگاه رسمي تنيس در ايران داريم؟

استان به استان داريم اما حضور ذهن ندارم اما در تهران بالغ بر 30 باشگاه رسمي فعاليت ميكنند. در مناطق مختلف كه متأسفانه بيشتر آنها از خيابان انقلاب به بالاست. شهريههايشان هم با نظارت اداره كل است. قيمت مربي متفاوت است و نرخ مورد تأييد ما بين 30 تا 60 تومان هر جلسه كه بستگي به درجه مربي دارد. زمين هم معمولاً بين 30 تا 50 تومان است. نكته مهم اين است كه مربيان اشل مشخص طبق سابقه، مدرك تحصيلي و درجهشان به ريز روي سايت هست و علاقهمندان هم ميتوانند كمك كنند. آنها هر رقمي، غير از آن را بدهند، به خودشان اجحاف ميكنند.

* تخلفي هم گزارش شده؟

نه. تا به حال تخلفي گزارش نشده اما اگر بشود، در كميته انضباطي رسيدگي ميكنيم. اين ايراد خانوادههاست كه تخلف گزارش نميكنند. چون ما آنقدر مربيان خوب تأثيرگذار داريم كه نيازي نيست قيمت را هم بالا ببرند اما هركس اين كار را بكند در حق خودش كملطفي كرده، ما كملطفي نكرديم. چراكه اشل مصوبه هيئت رئيسه فدراسيون مشخص است. هر تخلفي هم صورت بگيرد آمادگي رسيدگي در هيئتها و فدراسيون را داريم. مربياني كه در دوره ما تربيت ميشوند و كارت مربيگري ميگيرند، با امضاي تعهدنامه ملزم به رعايت آن هستند و از طرفي افراد كمبضاعت علاقهمند به تنيس را بايد آموزش بدهند. يعني مربيان درجه يك، دو و سه به ترتيب 2، 4 و 6 ساعت بايد در هفته رايگان در هيئت حضور داشته باشند تا آنها را آموزش دهند. هر هيئتي كه عرضه داشته باشد ميتواند از اين تعهدنامه استفاده كند. مربيان با امضاي تعهدنامه موقع گرفتن كارت موظف ميشوند. حالا در تهران اين طرح اجرا ميشود. ما براي توسعه تنيس در مناطق محروم از اين طرح استفاده ميكنيم.

* طرح ديگري هم داريد؟

آموزش و پرورش اوايل تنيس را راه نميداد. ميگفت تنيس ورزش خاص است و ما امكان توسعه آن را نميتوانيم در مدارس فراهم كنيم. ما به هزار زور و ضرب 5-6 سال پيش با راهاندازي انجمن تنيس، آن را در آموزش و پرورش ثبت كرديم. دادگر مربي تنيس دختر دادگر رئيس فدراسيون تيراندازي را در رأس آن گذاشتهايم. آنجا متعهد شديم تنيس را به 1000 مدرسه ابتدايي دختر و پسر ببريم. ما تنيس را در اين 6 سال به اين مدارس برديم، يعني به معلم ورزش مدرسه 30 ساعت آموزش رايگان داديم بعد هم يك ست ميني تنيس براي بچههاي زير 10 سال و راكت و توپ تنيس را رايگان به مدارس داديم. فدراسيون جهاني در طرحي ما را موظف به آموزش بچههاي زير 10 سال كرده است. حالا ما بعد از 6 سال روي بچههاي 10، 12، 14 و 16 سال سرمايهگذاري كردهايم و يكسري از بچههاي تيمهاي نوجوانان و جوانان از همانها هستند. فاصله فدراسيون با آموزش و پرورش مهمترين دليل عدم توسعه و عدم قهرمانپروري تنيس ايران بود.

* در مدارس غيرانتفاعي قوطي كبريتي كه نميشود استعداديابي كرد؟

اين مدارس اتفاقاً كار ما را كمي راحتتر ميكند. چون آنها كه زمين براي فعاليت ندارند، ما در باشگاهها را به روي آنها باز ميكنيم تا در ساعات ورزش يك ورزش خاص را آموزش ببينند. حالا با هماهنگي مجموعه آپت بچههاي مهدكودك در آكادمي آن آموزش ميبينند يا مدارس غيرانتفاعي اطراف مجموعه بچههايشان را به آنجا ميآورند يا براي آموزش تئوري مربيان آپت به مدارس ميروند و در زنگ ورزش ميآيند مجموعه بازي ميكنند. اتفاقاً اين پاشنه آشيل ما نيست بلكه فرصتي است كه اگر عرضه داشته باشيم از آن استفاده ميكنيم. چراكه هم باشگاهها را پر كرديم، هم زمينها بيشتر استفاده ميشود و هم مستعدان را شناسايي ميكنيم. يعني به راحتي حتي اگر درآمدزايي هم نكند، مفت و مجاني از مستعدان استفاده ميكنيم. اين ارتباط خوب ما با آموزش و پرورش به ما كمك كرده تا اين اتفاق بيفتد. حالا ما دنبال ايجاد مدارس غيرانتفاعي تنيس و پيگير راهاندازي اولين مدرسه در تهران هستيم. البته ما بايد درباره درس اين مدارس به توافق برسيم. اگر شود مهر راهاندازي ميشود كه البته فرصت كمي است. اگر نشود هم ميماند براي سال آينده. اتفاق بزرگي است كه از اين بابت از آموزش و پرورش و مخصوصاً دكتر مهرزاد حميدي تشكر ويژه ميكنم. باشگاه تنيس استقلال 5-6 سالي است در اجاره ماست و با موافقت وزير قرار شد اين مجموعه به شرط سرمايهگذاري براي 5 تا 10 سال براي فدراسيون باشد كه آكادمي بينالمللي و كمپ ملي تنيس ميشود. خوابگاه، سالن بدنسازي، كلاس آموزش، زمينهاي سالني و رو باز هم در حال ساخت است. علاوه بر اينكه بقيه كشورها هم ميتوانند از آن استفاده كنند، كمپ ملي هم ميشود.

* بودجه فدراسيون تنيس چقدر است؟

امسال يك ميليارد تومان شده است. فعلاً يك ميليارد را امضا كردهايم اما معلوم نيست تا آخر سال تخصيص پيدا كند اما جوابگو نيست و ما 110 مسابقه را داريم. همه مسابقات مختلف به جز 6 تورنمنت قهرماني كشور كه برگزارياش به عهده ماست، همه مسابقات در همه ردهها را بخش خصوصي برگزار ميكند. ما هزينهاي نميكنيم و علاوه بر اينكه هر بخش خصوصي براي گرفتن امتياز بايد مبلغي براي اخذ امتياز به سازمان ليگ فدراسيون بدهد. از 4-5 سال پيش سازمان ليگ راهاندازي شده كه همه مسابقات ملي و بينالمللي را برگزار ميكند.

* اسپانسر براي اين رقابتها ممنوعيتي براي دعوت از تنيسورهاي خارجي ندارد؟

نه. شهريور ليگ برتر تنيس با حضور 10 تيم برگزار ميشود كه، تيمها بازيكن خارجي طبق اصول ميگيرند و تبليغات اسپانسر هم براي دور تا دور زمين را داريم كه نسبت به سالهاي قبل بيشتر شده است. تنيس چه من باشم و چه نباشم راه افتاده است.

* نگران نيستيد با پايان كار شما در فدراسيون برنامهها لغو شود؟

ريلگذاري در تنيس ايران گذاشته شده است. چه شايسته باشد و چه نباشد. ما همه كارهايمان را طبق برنامه استراتژيك انجام دادهايم. برنامه استراتژيك ما هم در اين هشت سال طبق توسعه كمي تنيس بوده، يعني شناساندن و رشد آن. برنامه سال 97 تا 1401 ما رشد كيفي است. فعلاً در حال تدوين است و ميخواهيم هركس حرفي دارد به ما برساند. الهي مسئول برنامه استراتژيك و مشاور برنامههاي فدراسيون در حال مصاحبه با همه رؤسا، دبيران فدراسيون، پيشكسوتان، رؤساي كميتهها و بازيكنان است تا دغدغههاي آنها را بگيرد تا برنامه منظم و خوبي بنويسد. برنامهاي با قابليت اجرايي و سنجش باشد تا بتوانيم هر سال بعد از بررسي بدانيم به چه اهدافي رسيدهايم.

* براي دوره سوم رياست مشكلي نداريد؟

من مشكلي ندارم اما فكر ميكنم براي دوره سوم يك فكر جديد لازم است. دوره رياست من يك سال و نيم ديگر تمام ميشود. منِ شايسته هيچ علاقهاي به ضرب و زور براي رئيس ماندن در فدراسيون تنيس ندارم. ما در ورزش راحت همه كار ميكنيم كه بمانيم اما اين علاقهمندي در من نيست. اگر خانواده تنيس بخواهد ميمانم. خودم دلم ميخواهد يك مدير تنيسي رئيس شود. فكر ميكنم در اين هشت سال بايد اين اتفاق افتاده باشد. چراكه سعي كردهام شرايط رشد افراد را فراهم كنم. اين نكته خيلي مهم است كه بيش از 70 درصد افرادي كه در فدراسيون با من كار ميكنند، مخالفم بودند و در انتخابات تلاش كردند تا من رأي نياورم اما من به اين نتيجه رسيدم آنها با دلسوزي سعي كردند من رأي نياورم اما بعد متوجه شدند برداشت آنها اشتباه است و بعد از انتخابات آنها را دعوت به كار كردم. در واقع خوب يا بد بودن افراد در كار مهم است.

* اين مهم است كه رئيس بعدي مديريت بلد باشد؟

خيلي مهم است. بايد كسي باشد كه خودش را ملزم بداند به اجراي كار. البته براي تضمين اجراي برنامه تنيس تا 1401 ما آن را در وزارت ورزش مصوب ميكنيم كه رئيس بعدي آن را اجرا كند. اين مصوبه الزام اجرا را براي من يا فرد ديگري دارد. بعضي فدراسيونها برنامهشان را در وزارت ورزش مصوب نميكنند كه بعد به چالش كشيده ميشوند.

* تيم ملي ما به سيد دو رسيد، قرار نيست در همين سيد درجا بزند. چه برنامهاي براي صعود به سيد يك داريد؟

در برنامه استراتژيك همان برنامهاي است كه توسعه كيفي، چگونگي ماندگاري تنيس ايران در سيد دوم و صعود به سيد يك ديده شده است. يكي از برنامههاي ما سرمايهگذاري روي جوانان است كه به رشد و بالندگي رسيدهاند. حضور آنها در تورنمنتهاي بينالمللي باتجربهشان ميكند، استفاده از تنيسورهاي دوتابعيتي مثل فوتبال و مربي خارجي خوب. مربي خارجي تأثيري به مراتب بيشتر از دو نكته قبلي دارد. چراكه دو، سه خاصيت دارد؛ اول؛ تيم ملي را به علم روز و تمرينات جديد آماده ميكند، حضورش ميتواند دانش مربيان فعلي تنيس ما را هم به روز كند و در جذب استعدادها كمك كند و حتي استعدادهاي شناسايي شده را مهر تأييد بزند اما شرايط ورزش ما طوري است كه چون مربيان بزرگ دنيا معمولاً مربي تنيسورهاي بزرگ رنكينگدار دنيا هستند سخت به ايران ميآيند اما دو، سه مربي را شناسايي كردهايم، هم از طرف سفارتخانهها و هم كميته كه فعلاً در حال بررسي رزومه و شرايط كاري با آنها هستيم. اگر هم تا به حال مربي خارجي نياوردهايم به خاطر دغدغه مالي نيست بلكه دنبال مربياي هستيم كه بتواند تنيس ما را تكان دهد.

* الان كانديداهاي شما از چه كشورهايي هستند؟

يك مربي فرانسوي و سه مربي از كرواسي و صربستان. سعي ميكنيم تا شهريور سرمربي تيم ملي را مشخص كنيم كه به نفع تيم هم هست. چراكه آخر بهمن مسابقه داريم كه فرصت زيادي نداريم.

* قبلاً دغدغه سرمربي تيم ملي كمبود بازي تداركاتي تنيسورها بود، براي اين مشكل چه راه حلي داريد؟

تنيسورها هرچه بيشتر در تورنمنتها باشند به نفع آنهاست اما ما به خاطر محدوديت بودجه نميتوانيم هزينه حضور آنها در تورنمنتها را بدهيم اما براي ايجاد انگيزه بازيكنان، هيئت رئيسه مصوبهاي داشت كه هر بازيكن با اطلاع فدراسيون در مسابقه بينالمللي شركت كند و نتيجه خوبي بگيرد، در هر بردش جايزه نقدي ميگيرد و كمي از هزينه او را جبران ميكند كه با استقبال خانوادهها هم روبهرو شد، مخصوصاً در ردههاي سني پايين. اين مسئله تجربه بچهها را بيشتر ميكند.

* باز هم كيش ميزبان تنيس فيوچرز ميشود؟

به خاطر اينكه هزينههاي برگزاري تنيس فيوچرز از سال قبل ميلادي بيشتر شد و جايزهاش هم يك و نيم برابر سال قبل شد، توانايي پرداخت هزينههايش براي اسپانسر خصوصي و فدراسيون نيست اما به جايش مسابقههاي زير 14 سال و 18 سال جهاني را گرفتيم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

بهترین تیم هفته ۲۴؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی