نظرسنجی

بهترین تیم هفته ۲۴؟
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

راجر فدرر می‌گوید خستگی او را در رقابت‌های اوپن آمریکا ناکام نخواهد کرد.

فدرر: من را از خستگی نترسانيد

به گزارش خبرورزشی، راجر فدرر مرد شماره 3 تنيس دنيا برنده تريلر پيرمردها شد؛ اين تنيسباز سوئيسي كه به زحمت از دور اول رقابتهاي يو اس اوپن عبور كرده بود در دور دوم به مصاف ميخائل يوژني رفت كه در این سن و سال دستكمي از خودش نداشت؛ راجر 36 ساله در ديداري سخت و دشوار موفق شد با نتيجه 3 بر 2 از سد يوژني 35 ساله بگذارد و مهياي رقابت امروز برابر فيليسيانو لوپس شود. راجر در بازي دور دومش ست اول را برد ولي در ستهاي دوم و سوم بازي را به يوژني واگذار كرد تا كار بسيار دشواري داشته باشد؛ البته او 6 بر 4 و 6 بر 2 موفق شد دو ست باقيمانده را به سود خودش خاتمه دهد و به مرحله سوم اين رقابتها برسد. راجر كه پيش از اين هم در دور اول 3 بر 2 برابر رقيب به برتري رسيده بود حالا براي اولين بار در تاريخ است كه در يك تورنمنت ماژور هر دو بازي اولش را 3 بر 2 ميبرد؛ نشانهاي از بروز مشكلات كه ميتواند كار اين تنيسباز قهار سوئيسي را در ادامه راه دشوارتر كند. به اين موارد البته ناراحتي كمر او هم اضافه شود تا دليل بد نتيجه گرفتنش در اين دو بازي مشخص شود. البته خودش در صحبتهايي كه بعد از بازي كرد و اكيپ منتشر كرده، نشان داد نميخواهد بهانهجويي كند: «كمرم دردي نداشت. در بازي دوم به مراتب از بازي اول بهتر بود و از اين مورد خوشحالم. فكر ميكنم آناليز كردن بازيام مقابل ميخائل ساده باشد؛ خوب مهياي اين بازي نشده بودم، سرويسهاي مناسبي نزدم و در نتيجه نشان دادم تمرينات خوبي نداشتهام.»

فدرر حالا در شرايطي بايد برابر لوپس به ميدان برود كه دو بازي خستهكننده را پشت سر گذاشته و ممكن است بدنش ديگر جوابگوي رقابت سطح بالا نباشد. «وقتي از يك مرحله به مرحله بالاتر ميرويم، خوشحاليم، پس به اتفاقات منفي ماجرا فكر نميكنيم. شايد براي بازي امروز خستهتر از حد معمول باشم ولي با توجه به دوران آمادهسازيام ميدانستم كار سختي پيشرو دارم. با اين حال، من هنوز در تابلو هستم و حذف نشدهام، پس شانس دارم. فكر ميكنم ميتوانم سطح بازيام را بالا ببرم و با ثبات بيشتري بازي كنم. ضمن اينكه از بازي كردن با بدن خسته هراسي ندارم، فكر ميكنم تا به حال بيش از 100 بار با خستگي بازي كردهام، پس جاي نگراني نيست.»

راجر البته به ركورد شكستناپذيرياش مقابل يوژني هم ادامه داد؛ او در اين ديدار كه براي هفدهمين بار مقابل رقيب ديرينه بازي ميكرد، براي هفدهمين بار به پيروزي رسيد.

شماره يك مقابل شماره 59

به غير از راجر فدرر، رافا نادال، مرد شماره يك تنيس دنيا هم تقريباً كار دشواري براي رسيدن به دور سوم اين رقابتها داشت؛ او البته هرگز اجازه نداد كارش مثل فدرر به اما و اگر بكشد؛ رافا در دور دوم مقابل تورو دانيل از ژاپن به ميدان رفت و توانست مرد شماره 121 دنيا را 3 بر يك شكست دهد. نادال زماني كه ست اول بازي را واگذار كرد شوكه شد ولي در ادامه هر سه ست را برد و به دور سوم رسيد. «هر مسابقه سختيهاي خودش را دارد، به ويژه اينكه در گرنداسلمها باشد. خوب بازي نكردم ولي مهم اين بود كه بردم و هنوز در كورس براي رسيدن به عنوان قهرماني قرار دارم.» رافا نادال كه سالهاي 2010 و 2013 فاتح اين رقابتها شده، براي پيگيري حضورش در اين بازيها بايد امروز به مصاف لئوناردو ميير، مرد شماره 59 تنيس دنيا برود.

حذف شدههاي بزرگ

رقابتهاي تنيس يو اس اوپن، آخرين مرحله از گرنداسلمهاي اين فصل تنيس، در شرايطي در دور سوم پيگيري ميشود كه شگفتيهاي زيادي در همان دور قبلي رخ داد؛ فارغ از اينكه فدرر و نادال توانستند به زحمت در بخش مردان، خودشان را به دور سوم اين رقابتها برسانند ولي چندين تنيسباز مشهور ديگر، شانس حضور در ادامه رقابتها را از دست دادند تا شگفتيها يكي پس از ديگري رقم بخورد؛ گائل مونفيس يكي از برترين تنيسبازان فرانسوي كه مردم اين كشور اميد زيادي به او براي رسيدن به نيمهنهايي داشتند در ميان ناباوري 3 بر 2 به دونالد يانگ باخت و از گردونه بازيها كنار رفت. اين اتفاق در حالي رخ داد كه قبل از گائل، ژو ويلفرد سونگا، ديگر تنيسباز مشهور فرانسوي هم از دور بازيها كنار رفته بود. البته شايد مهمترين شوكي كه در بخش تنيس مردان رخ داد، حذف زودهنگام نيك كرگيوس 22 ساله و مرد شماره 17 تنيس دنيا بود؛ اين تنيسباز جوان كه اين اواخر نشان داده بود رقيب سرسختي براي قدرتهاي تنيس دنياست به هموطنش يوهان ميلمن 3 بر يك باخت و حذف شد. نكته اما اين بود كه گفته ميشد مصدوميت كتف راستش دليل حذفش بوده است ولي با بازي كردن در تنيس دوبل يو اس اوپن، اين مورد هم زير سؤال رفت! او بعد از حذف از رقابتهاي انفرادي پنجشنبه در تنيس دوبل به ميدان رفت و بازي كرد.

گرگور افتاد

شايد مهمترين اتفاقي كه در دور دوم رقابتهاي يو اس اوپن رخ داد، حذف گرگور ديميتروف بلغارستاني بود؛ مرد شماره 9 تنيس دنيا كه همين چند روز پيش فاتح رقابتهاي مسترز 1000 سينسيناتي شد و گفته ميشد يكي از بختهاي فرعي قهرماني در يو اس اوپن است در ديداري كه 2 ساعت و 27 دقيقه طول كشيد برابر آندري روبلوف در سه ست پياپي شكست خورد و كنار رفت. بسياري از كارشناسان اعتقاد ويژهاي داشتند كه اين يو اس اوپن ميتواند محلي براي نمايش گرگور باشد. البته در اين ميان نبايد از شكست عجيب ديگري هم غافل شد؛ توماس برديچ 31 ساله و مرد شماره 18 تنيس دنيا هم در همين دور دوم با جام وداع كرد؛ او كه از مصدوميت كمرش رنج ميبرد در نهايت 3 بر يك به الكساندر دوگلوپولوف باخت تا ديگر حذف شده مهم دور دوم لقب بگيرد.

سقوط زنان مدعي

فارغ از اتفاقات ريز و درشتي كه در بخش مردان رخ داد، بخش زنان هم با غافلگيري زيادي همراه بود؛ بعد از اينكه آنجليك كربر، زن شماره يك تنيس دنيا و البته سيمونا هالپ، زن شماره 2 تنيس دنيا از گردونه بازيها در همان دور نخست كنار رفته بودند، زنان شماره 5 و 8 تنيس دنيا هم شكست خورده و حذف شدند؛ كارولين ووژنياكي، زن شماره 5 تنيس دنيا در ديداري كه 2 ساعت و 24 دقيقه طول كشيد با قبول شكست 2 بر يك مقابل اكاترينا ماكاروفا از گردونه بازيها كنار رفت. كمي پيش از او هم اسوتلانا كوزنتسوفا، زن شماره 8 تنيس دنيا در ديداري كه 2 ساعت و 9 دقيقه طول كشيد برابر كرومي نارا از ژاپن بر يك شكست خورد تا او هم وداع زودهنگامي با جام داشته باشد.

ركوردشكني در تنيس زنان

فارغ از هيجاني كه در تنيس زنان و البته رقابت بين مدعيان باقيمانده در اين بخش وجود دارد، در دور دوم همين رقابتها يك ركورد منحصربهفرد هم ثبت شد؛ جدال بين شلبي راجرز و داريا گاوريلوفا كه 2 بر يك به سود شلبي به پايان رسيد، ركورد طولانيترين مسابقه بخش زنان در رقابتهاي گرنداسلم آمريكا را شكست. اين رقابت كه 3 ساعت و 35 دقيقه طول كشيد، طولانيترين زماني است كه دو تنيسباز زن در يو اس اوپن با هم جدال كردهاند.

اداي بيورن بورگ بيفايده بود!

اگرچه دور دوم رقابتهاي اوپن آمريكا با حذف تنيسبازهاي قدري همراه شد ولي يكي از اين شكستها خاطرهانگيزتر و البته تا حدودي مهمتر هم بود؛ داستان مربوط به شكست الكساندر زفرف، پديده تازه رقابتهاي تنيس دنيا از آلمان مقابل برنا كريچ از كرواسي بود كه اهميت بيشتري داشت. زفرف در حالي اين بازي را با نتيجه 3 بر يك واگذار كرد كه اميد زيادي داشت تقليد كردن از بيورن بورگ افسانهاي و قهرمان دهه 70 و 80 ميلادي برايش خوشيمن باشد. اين جوان آلماني براي حضور در يو اس اوپن، ظاهر و البته تيپش را درست شبيه به بيورن بورگ اسطوره درست كرده بود؛ با همان مدل مو، هدبند و همان پيراهن راهراه. هرچند كه اين تقليد او را بيشتر از دو مرحله در اوپن آمريكا همراهي نكرد و پايان زودهنگامي برايش داشت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

بهترین تیم هفته ۲۴؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی