نظرسنجی

صعودکننده به مرحله بعد جام حذفی؟
۰
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تکلیف تیم‌ها و مربیان‌شان روشن است. از هفته اول و از مسابقه نخست مجبورند به سخت‌کاری و ناچارند از ارائه بهترین بازی‌های خود. هواداران و دوستداران تیم‌ها نیز با یک جبر زمانی سر و کار دارند. حمایت از تیم محبوب خود را، از دقیقه اول نبرد آغازین شروع می‌کنند.

داوری‌های لیگ یک و سوغات منصوریان از چین

به گزارش خبر وزرشی، در این میان انگار که داوری و داوران حد زمانی معلوم و مشخصشدهای ندارند. داوریها و بعضاً داورانی خاص گویا که حق دارند اشکالاتی آشکار در انجام مأموریت مهم و خطیر خود داشته باشند و این علاوه میشود بر داوریهای خواستاندیشانه و اضافه میشود بر داوریهای سلیقگی که سر درمیآورد از دایره یک بام و دو هوا و تبدیل میشود به داوریهای غیرقابل پیشبینی از فرط ارادهگرایی و نادیده گذاردن «اصل قانون» و رعایت نکردن روح قانون.
1- در هفته چهارم مسابقههای لیگ یک، شاهد داوریهای ویژهای بودیم که با روح قانون و نیز با روح داوری- که اجرای یکپارچه و یکدست قانون است- منافات داشت.
در چند بازی مهم و تعیینکننده، داوریها اسباب مسرت خاطر یک تیم را بیشتر فراهم آورد و گویی دنبال همین هم بود. در چند بازی مهم، اراده و میل مبارک داوری- شاید ناشی از سواد کمدانشانه داور- کاملاً آشکار بود و جهتدار. در این بازیها، داوریها پهلو به پهلوی یاوری میزد! کمکهای ناخواستهای که به یک سو معطوف میشود.
آوانتاژ داوری که به اتفاق آوانتاژ صاحبخانگی اعمال میشد و اهرم پرقدرتی را فراهم میآورد. آوانتاژ و آوانسی که فوایدشان نه حالا که بیشتر در روزهای دور از این روزها، در روزهای پایانی «لیگ یک» آشکار و تأثیرگذار خواهد شد!
2- از داورها بگذریم، از کوشش عبث مانده ملوان که هر چه زد به درهای بسته «داوری» خورد، بگذریم و نحوه داوری شهرآورد مازندران را هم بدل به یک بهانه نکنیم که شیوه داوری آقای حاجملک همین است: ...نامهربان، خشن، زورگو و تحکمی. از چاشنی خودنمایی هم بهرهمند. قاطی شده با ادویه «لج»بازی. باید با این سبک داوری هم کنار آمد. در کنار انواع دیگری از داورهای بیتوجه به اصول روانشناختی داوران.
بپردازیم به سفر دو، سه روزه منصوریان به شانگهای. کند و واکاوی کنیم که در محضر مردان درجه اول فوتبال جهان- فابیو کاپلو و فلیکس ماگات- چه نکتههایی مطرح شد؟ 
از درسهای آلمانی و بوندسلیگایی ماگات بپرسیم و از کلاس فوقکلاس کاپلو سؤال کنیم.
رهآورد منصوریان از این فرصت چه بود؟ آموختههای منصوریان از این بحث و درس کلان چگونه به کمک او میآید؟ چگونه از آموزههای قیمتی و پربهای «کلاس شانگهای» برای غنای مفهومی تمرینهای آتی استقلال استفاده خواهد شد؟ و آیا اساساً باید توقع چنین تحولی را داشت یا انتظاری است همه بیجا و همه بیمورد؟
بدون شک منصوریان دستخالی برنگشته است. مسلماً او برای فوتبال ما و برای استقلال سوغات پربها و ارزشمندی آورده است. آثار این سفر پرزحمت آموزشی فراتر از دیوار چین نصیب جوانان پرمایه تیم استقلال خواهد شد، اگر منصوریان شاگرد خوبی بوده باشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

صعودکننده به مرحله بعد جام حذفی؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی