نظرسنجی

ارزیابی شما از تغییراتی که تاکنون قلعه‌نویی در سیستم تیم ملی داده؟
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آتزوری در پلی‌آف جام‌جهانی جدال سختی با سوئد خواهد داشت.

ايتاليا در انديشه گرفتن انتقام تبانی 13 ساله

به گزارش خبرورزشی، قرعهكشي مرحله پليآف جام جهاني در منطقه اروپا در شرايطي دو روز پيش برگزار شد كه بدون ترديد مهمترين تقابل اين دوره، بازي ايتاليا با سوئد است. ايتاليا با رفتن كونته و آمدن ونتورا از روزهاي درخشانش فاصله گرفته و سوئد هم بعد از خداحافظي زلاتان به نظر ميرسد هنوز فرمانده جديدش در فوتبال ملي را پيدا نكرده. با اين حال، ايتالياييها بسيار خوشبين هستند در اين بازي پليآف از سد سوئد بگذرند و جواز صعود به جام جهاني را به دست بياورند. خوشبيني آنها بر پايه آمار و ارقامي است كه پيش از اين ثبت شده. در گزارشي كه كوريره دلواسپورت، روز گذشته نوشته، به نقاط ضعف و قوت سوئديها پرداخته است كه در آن از حضور چند جوان آيندهدار در سوئد و خط حمله اين تيم به عنوان نقطه قوت و از خط مياني اين تيم به عنوان نقطه ضعف ياد كرده است.

11 برد براي لاجورديها

آمار تقابلهاي گذشته اين دو تيم نشان ميدهد ايتاليا به مراتب وضعيت بهتري دارد؛ سوئد و ايتاليا 23 بار با هم بازي كردهاند كه ايتاليا 11 بار برنده شده و 6 بار هم شكست خورده است. 6 بازي بين اين دو تيم هم با نتيجه مساوي به پايان رسيده است. سوئد كه در رنكينگ جديد فيفا جاي ايران را در رده 25 دنيا گرفته با سرمربيگري اندرسون در گروه A رقابتهاي انتخابي پشت سر تيم فرانسه به عنوان دومي رسيد و به مرحله پليآف صعود كرد. البته اين تيم با هلند همامتياز شد و دستآخر به لطف تفاضل گل بهتر در رده دوم ايستاد. برخلاف چيزي كه تصور ميشد مبني بر اينكه اگر زلاتان برود سوئديها در خط حمله دچار مشكل ميشوند اين اتفاق رخ نداد و از لحاظ گلزني نه تنها به مشكلي نخوردند بلكه توانستند با زدن گلهاي زياد، عملكردي بهتر از هلنديها داشته باشند و همين موضوع هم برگ برندهاي براي آنها شد تا همچنان شانس رسيدن به جام جهاني 2018 روسيه را داشته باشند. فارغ از اين موضوع بازي كردن سه بازيكن دفاعي اين تيم در ليگ ايتاليا هم مزيد بر علت شده تا حالا آنها شناخت بسيار خوبي از تيم ايتاليا هم به دست بياورند. فيليپ هلاندر و اميل كرافت دو مدافع تيم بولونيا را تشكيل دادهاند و ماركوس رودن هم هافبك دفاعي تيم كروتونه است.

خط حمله، نقطه قوت

همانطور كه در بالا هم ذكر شد نقطه قوت سوئديها خط حمله اين تيم است جايي كه اميل فورسبرگ بازيكني كه در لايپزيش بازي ميكند مثل الماسي در حال درخشيدن است. او به عنوان بال كناري تيم ملي سوئد كمك شاياني به زوج خط حمله تيم ملي اين كشور يعني ماركوس برگ باتجربه، بازيكن العين امارات و اولا تيوونن بازيكن تيم تولوز فرانسه كرده است. البته اين خط حمله را جان گيدتي، مهاجم سلتاويگو هم بعضاً همراهي ميكند كه ميتواند به خلاقيت بيشتر آن بيفزايد. از خط حمله گذشته بايد اشارهاي هم به خط دفاعي اين تيم كرد كه ستارهاي به نام ويكتور ليندلوف، بازيكن تيم منچستريونايتد را به عنوان يك رهبر دارد.

خط مياني، نقطه ضعف

برخلاف داشتن چهرههاي سرشناس در خط حمله و دفاع، سوئد در خط مياني بازيكني كه قابليت چندان بالايي داشته باشد در اختيار ندارد؛ لارسن و يوهانسن دو هافبك باتجربه اين تيم هستند كه اولي در هالسيتي در دسته دوم انگليس توپ ميزند و آن يكي هم بازيكن تيم آاك آتن است. در خط مياني سوئد، جذابترين بازيكن سلائسون است كه در كراسنودار روسيه به عنوان هافبك راست مشغول بازي است.

اعداد

آخرين باري كه سوئد و ايتاليا با هم بازي كردهاند مربوط به سال 2016 است كه ايتالياي كونته با تكگل ادر توانست سوئد را يك بر صفر ببرد. نكته جالب اينكه آخرين باري كه سوئد توانسته ايتاليا را شكست دهد مربوط به سال 1998 است كه در يك بازي دوستانه در گوتنبرگ توانستند يك بر صفر به برتري برسند. از آن زمان تا به حال 4 بار به ايتاليا باختهاند و يك بار هم مساوي كردهاند.

ديدارهاي پيشروی ايتاليا و سوئد، اولين تقابل اين دو تيم در مرحله پليآف انتخابي جام جهاني است. ضمن اينكه اين دو تيم پيش از اين در جامهاي جهاني هم با یکدیگر بازي كردهاند؛ سال 1950 سوئديها برنده شدند و سال 1970 هم ايتاليا برنده از زمين مسابقه كنار آمد. آخرين باري كه اين دو تيم در جام جهاني به مصاف هم رفتهاند مربوط به جام جهاني 2006 آلمان است كه به نفع ايتاليا به پايان رسيد.

تباني بود؟

ايتالياييها دلخوري زيادي از سوئد دارند؛ براي پيدا كردن ريشه اين دلخوري بايد به رقابتهاي يورو 2004 رجوع كرد، جايي كه ايتاليا، سوئد و دانمارك در يك گروه كنار هم قرار گرفتند. در آخرين بازيهاي مرحله گروهي، سوئد و دانمارك بايد با هم بازي ميكردند و فقط يك نتيجه ميتوانست هر دو تيم را به مرحله حذفي برساند كه آن هم 2-2 بود. در پايان بازي دو تيم 2-2 مساوي كردند كه معني بسيار مشخصي داشت: حذف ايتاليا از مرحله گروهي. اگرچه ايتالياييها از آن نتيجه به عنوان يك نتيجه كه حاصل زدوبند و تباني است ياد ميكنند ولي دو طرف ديگر يعني سوئد و دانمارك چنين موضوعي را رد ميكنند و اعتقاد دارند نتيجه در زمين مسابقه رقم خورد نه بيرون از آن. حالا ايتاليا فرصتي به دست آورده تا انتقام آن ناكامي را با كنار زدن سوئد از رقابتهاي مرحله انتخابي جام جهاني بگيرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

ارزیابی شما از تغییراتی که تاکنون قلعه‌نویی در سیستم تیم ملی داده؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی