۰
پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۴
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هفتاد سال پیش یعنی در 30 خرداد سال ۱۳۲۵ ایران به عضویت کمیته بین‌المللی المپیک درآمد. زیگفرید اورستروم، رئیس سوئدی کمیته بین‌المللی المپیک تلاش بسیار کرد تا ایران بتواند رأی لازم را برای عضویت به دست آورد و چنین شد تا پس از جنگ خانمان‌سوز دوم جهانی، ایران بتواند به المپیک ۱۹۴۸ لندن راه پیدا کند.

 اولین حضور و تجربه ایران در رخداد بزرگ ورزش جهان. کمیته ملی المپیک سازمانی غیرانتفاعی و با استقلال مالی است که در سال ۱۳۷۳ مصوب در مجلس شورای اسلامی و به تأیید شورای نگهبان رسیده است. کمیته ملی المپیک مهمترین رکن ورزشی ایران در رویدادهای مهم جهانی، قهرمانی و المپیک است و طی این سالها دستخوش حوادث و مشکلات فراوانی شده است. در آستانه انتخابات تازه کمیته ملی المپیک لابیها و روابط پشت پرده در جریان است تا مهرههای لازم و خودی را انتخاب کنند. رضا صالحیامیری پس از خداحافظی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قصد به دست آوردن کرسی کمیته ملی المپیک را دارد و به نظر میرسد کیومرث هاشمی از این مرکز ورزشی مهم جدا شود.

خبرگان کمیته ملی در این میان نقش حساسی دارند. ۲ نفر از رده بانوان و ۳ نفر از آقایان گروه خبرگان را تشکیل میدهند. علی کفاشیان، رضا صالحیامیری، محمود مشحون، طاهره طاهریان و عاطفه اسلامیان که در مورد خانم اسلامیان هنوز تردید وجود دارد و ایشان خودشان انصراف دادهاند و وضعیت مشحون نیز روشن نیست و اعضای هیئت اجرایی هم قانون اجازه نمیدهد در هیئت خبرگان قرار گیرند و داستان بازنشستهها نیز همچنان ادامه دارد. چشمانداز کمیته ملی المپیک چون ۳۰ سال اخیر روشن نیست و شاید صالحیامیری بر مسند ریاست بنشیند و کیومرث هاشمی او را یاری رساند و شهنازی برود و بقیه نیز تقسیم میز و صندلی کنند.

۲۵ دیماه کمیته ملی المپیک رئیس جدید خود را خواهد شناخت. آیا این انتخابات نیز چون دورههای قبل از مهرهچینی در حمایت وزارت ورزش برخوردار است و آیا رسم نیز اینچنین است و باید باشد؟ اسم این حرکت تعامل است! تا وزیر ورزش از این انتخاب راضی باشند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی