۰
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷
۰ |
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دوازدهمین قهرمانی در قاره پهناور جهان، قهرمانی و برتری فوتسال ایران در بین غولان آسیا؛ چین، ژاپن، کره، تایلند، هندوستان و...

ایستادن در سکویی بالاتر از ۱۹۶ کشور و دوازدهمین قهرمانی ایران، این برتری نشانه چیست؟ برنامهریزی، ریشه اصیل فوتبال گل کوچک (فوتسال) و یا همخوانی و همسانی این رشته با نسل فوتبالدوست ما؛ بهترین گلزن آسیا، بهترین بازیکن قاره، بهترین مربی و تا همین چند هفته پیش بهترین گلزن جهان (وحید شمسایی)! این برتریها را باید حفظ کنیم. به این بالاتر بودن باید افتخار کنیم، مباهات کنیم و از این برتری شادمان و مغرور باشیم! این مقامها و افتخارات کم نیست و فدراسیون فوتبال میتواند و باید روی این رشته بیشتر از فوتبال سرمایهگذاری کند و اثرات نیروهای موجود را برای نسلهای بعدی حفظ کند. قهرمانی در تایپه به آسانی به دست نیامد و تیم ما در آمادهترین شکل ممکن به این مسابقات اعزام شد. تا قبل از فینال تیم ما ۴۶ گل زده داشت و ژاپن ۱۸ گل و این نگرش تهاجمی در تیم فوتسال ایران را هیچ تیمی در جهان جز برزیل ندارد. 
روز گذشته تیم ایران با استراتژی حساب شده به دیدار ژاپن که سه قهرمانی در آسیا دارد رفت و بازی توفانی خود را در همان ابتدای بازی آغاز کرد. تیم ایران با طراوت و آمادگی قابل تمجید ژاپن را در ۱۰ دقیقه اول گیج کرد.
۳ گل با تدبیر مربی ایران به ثمر نشست و سپس با بازی بسته و تکیه به ضدحملات تاکتیک ما دنبال شد و ژاپن در دام این تاکتیک گرفتار شد و نتوانست برنامه قابل تغییر تاکتیکی داشته باشد. این قهرمانی را باید مدیون همدلی و همسانی بازی بازیکنان و تاکتیکهای اتخاذ شده ایران دانست. انجام وظایف فردی در شعاع حرکت تعیین شده بازیکنان سنجیدهترین کاری بود که مربی ایران انجام داد تا اشتباهات فردی صورت نگیرد و ایران با ۴ گل قهرمان آسیا شود و برای دوازدهمین بار جام قهرمانی را لمس کند و طیبی آقای گل آسیا به ادامه این موفقیت اعتبار ببخشد.
 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی