۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بانوان هنرمند ایران که آتوسا حجازی را به عنوان سرمربی بالای سر خود دارند و از یک قهرمان ورزشی به اسم سهیلا منصوریان در ترکیب تیم‌شان سود می‌برند، در یک بازی خیریه تیم منتخب رباط‌کریم را شکست دادند.

پیروزی دختر حجازی کاپلو در بازی خیریه

به گزارش خبرورزشی، در این بازی خیریه که در حمایت از دختران اوتیسم برگزار شد، شراره رخام، مریم خدارحمی، مریم وطنپور، سوگل عرب، حمیده حمیدی، گلنار بایبوردی، فرناز امینی، پریناز کنگاوری و سهیلا منصوریان در غیاب چند تن از همبازیان سرشناس خود برای تیم فوتسال بانوان هنرمند به میدان رفتند. شاگردان آتوسا حجازی در حالی که نیمه اول 2 گل از منتخب رباطکریم خورده بودند، در نیمه دوم بازگشت فوقالعادهای داشتند و 4 بر 2 پیروز شدند. بعد از این پیروزی، سهیلا منصوریان در نقش گرت بیل ظاهر شد و شاگردان آتوسا کنار او و بالای سر منصوریان به سبک تیم ملی ولز عکس یادگاری گرفتند.

حجازی: آرزو داشتم بازی پدرم را از نزدیک میدیدم

وقتی سوت پایان بازی به صدا درآمد، بانوان هنرمند بابت تبدیل شکست به پیروزی خوشحال بودند و فرصت برای گفتوگو با آنها درباره حضور بانوان در ورزشگاهها مناسب بود. آتوسا، دختر ناصر حجازی در این خصوص گفت: حضور در ورزشگاه یکی از آرزوهای بزرگ زندگیام بود، به خصوص آن زمان که پدرم و بعدها که همسرم (سعید رمضانی) بازی میکردند. همیشه دوست داشتم بازی پدرم و همسرم را از نزدیک ببینم. باید قبول کنیم هنوز فرهنگسازی مناسبی برای حضور بانوان در ورزشگاهها صورت نگرفته و امیدوارم هرچه زودتر با تدابیر مسئولان، زمینه حضور بانوان فراهم شود.

امینی: ورزش بهترین حس دنیاست

فرناز امینی، کارگردان جوان سینمای ایران که ساخت چهار فیلم ورزشی را در کارنامهاش دارد، به خبرورزشی گفت: «دوست داشتم تا این حد بغرنج (!) به موضوع حضور بانوان در ورزشگاه نگاه نمیشد و خانمها میتوانستند به ورزشگاه بروند. در این صورت من در صف اول بودم. از پنج فیلمی که ساختهام سه فیلم در حوزه فوتبال بوده و یک فیلم مرتبط با بوکس. فیلم بعدیام را هم میخواهم درباره بانوان ورزشکار بسازم و مشکلات بانوان قهرمان را به تصویر بکشم. ورزش از نگاه من بهترین حس دنیاست.

بایبوردی: بانوان میتوانند حضور شایستهای داشته باشند

گلناز بایبوردی، بازیگر ایرانی - هندی سینمای ایران و بالیوود هم به خبرورزشی گفت: امیدوارم با تأمین امنیت بانوان در ورزشگاهها، ما هم بتوانیم از نزدیک بازیهای فوتبال را تماشا کنیم. خانمها نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل میدهند و میتوانند حضوری شایسته در ورزشگاهها داشته باشند. حل این معضل حتی در زندگی شخصی بانوان هم تأثیر مثبت دارد چون آنها را به این باور میرساند که مسئولان میان زن و مرد تبعیض قائل نمیشوند.

رخام: جامعه باید به وجوه انسانی توجه کند

شراره رخام، کاپیتان تیم ملی بانوان هنرمند هم معتقد است: حضور بانوان در ورزشگاهها میتواند پایهگذار فرهنگ انسانی باشد و حساسیت به جنسیت را از این حالت بیمارگونه و ناسالم خارج کند. تجربه ثابت کرده محدودیت باعث ایجاد حساسیت منفی میشود. اگر خانمها و آقایان در بحث حضور در ورزشگاهها حقوق مساوی داشته باشند، جامعه عادت میکند در سایر موقعیتهای اجتماعی هم تفکیک جنسیتی نکند و به وجوه انسانی توجه داشته باشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی