حمید استیلی در برنامه فوتبال برتر مدعی شد که تنها سردار آزمون روز تولد اسکوچیچ را به او تبریک گفته بود.

حمید استیلی که از سمت سرپرستی تیم ملی استعفاء کرده است مدعی شد که ملی پوشان می‌ترسیدند به اسکوچیچ پیام بدهند چرا که ترس از این داشتند که از سوی کارلوس کی‌روش به تیم ملی دعوت نشوند.

این در حالی است که چند بازیکن دیگر تیم ملی هم برای اسکوچیچ استوری تبریک گذاشتند که یکی از آنها علیرضا بیرانوند بود که اتفاقا به اردوی تیم ملی دعوت شده است. چند بازیکن دیگر تیم ملی طی تماس با اسکوچیچ تولد او را تبریک گفتند و حتی از بابت زحماتش در تیم ملی تشکر کردند.

گفته‌های حمید استیلی در برنامه فوتبال برتر بد جوری برخی از ملی پوشان را ناراحت کرده است اما تاکید فدراسیون فوتبال به بازیکنان این است که مصاحبه ای در این زمینه انجام ندهند.