۰
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۸
۰ |
۰

عکس| آفرین به این حرکت خوب

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آلکساندر نوری مایه مباهات فوتبال ایران است. سرمربی ایرانی وردربرمن که این فصل در بوندس لیگا نتایج خوبی به همراه این تیم گرفت و در تیرراس نگاه ها قرار گرفت.

عکس| آفرین به این حرکت خوب

به گزارش خبر ورزشی، همان طور که مطلع شدید او به ایران آمده و می خواهد بازی تیم ملی در برابر ازبکستان را از نزدیک تماشا کند و بعد از این برنامه هم برنامه 90 می رود تا رودرروی عادل فردوسی پور بنشیند. 
این یک اتفاق خوب است اما اتفاق خوب تر بنرهایی است که در سطح شهر نسب شده و به آلکساندر نوری برای ورود به تهران خوش آمد می گوید. 
این حرکت خوب از سوی هر کسی طراحی شده یک رفتار ارزشمند است و طبیعتا برای آلکساندر نوری مایه دلگرمی خواهد بود و شان اجتماعی این مربی ارزشمند را در آلمان بالاتر می برد. حتما آلمانی ها این رفتار را خواهند دید و به این نتیجه پی خواهند برد که نوری تا چه اندازه برای ایرانی ها عزیز و مایه مباهات است. 
آلکساندر نوری یکی از سرمایه های فوتبال ایران است. همان طور که علی دایی برای این فوتبال سرمایه است. همین طور علی کریمی. مهدی مهدوی کیا. وحید هاشمیان و ...
متاسفانه آنطور که باید و شاید قدر سرمایه های فوتبال خود را نمی دانیم و گاهی به آنها به گونه ای حمله می کنیم که تصمیم شان بر این می شود که فوتبال را رها کنند یا دست کم از فوتبال ایران بروند. اما به راحتی شاهد هستیم که این سرمایه  ها چه شان و جایگاهی را در آنسوی مرزها دارند. نمونه اش همین آلکساندر نوری. امیدواریم همیشه میزبان خوبی برای آلکساندر باشیم و حتی از او در فوتبال ایران بهره ببریم و حتی این سیاست را به استفاده از دیگر سرمایه ها بسط دهیم. 
مربیگری در بوندس لیگا، در آلمانی ها که مهد نظم و دیسپلین است و هم چنین مهد علم فوتبال کار کوچکی نیست و آلکساندر نوری نشان داد که تا چه حد بزرگ است. او به این اندازه است که برای خوش آمدگویی به او بنر سطح شهر نصب کنیم و حتی مراسمی برای قدردانی از زحمات او ترتیب دهیم و حضورش را در ایران به نوعی جشن بگیریم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها