نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟
۰
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶
۰ |
۰

سوژه روز| خبر خوش ترکاشوند و شایعه اقساطی شدن طلب مانوئل!

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

معاون اقتصادی و مدیر کمیته نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس در مصاحبه اخیر خود، حرف های جالبی به زبان آورد.

سوژه روز| خبر خوش ترکاشوند و شایعه اقساطی شدن طلب مانوئل!

به گزارش خبرورزشی، محمد ترکاشوند در تازه ترین مصاحبه خود که با دوربین باشگاه انجام شد، اعلام کرده یکسری اخبار خوب در انتظار هواداران است که فعلا نمی تواند آن را اعلام کند. 
این در حالی است که طرفداران پرسپولیس در تب و تاب بازی با الاهلی عربستان هستند و هر خبر و اتفاقی می تواند آنها را حساس کند. از سوی دیگر، ماجرای شکایت مانوئل ژوزه به آخرین مراحل خود و ثبت رای نهایی رسیده و وقتی مدیران باشگاه صحبت از «خبر خوش یا خبر بد» به میان می آورند، اذهان به آن سمت می رود.  
درست در روزهایی که شایعه شده دادگاه CAS یا همان دادگاه حکمیت ورزش در حال بررسی پیشنهاد باشگاه پرسپولیس مبنی بر پرداخت اقساطی طلب مانوئل ژوزه است، ترکاشوند در مصاحبه اش از خبرهای خوشی می گوید که فعلا نمی تواند آن را بیان کند! شاید این دو موضوع به هم مرتبط باشند و در ادامه شاهد آن شویم که  پاداش صعود سرخپوشان در صورت کسب برد مقابل الاهلی عربستان به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا، صرف قسط اول مطالبات مانوئل شود. 
باید دید آیا شایعه قسطی شدن مطالبات مانوئل ژوزه واقعیت دارد یا نه و از سوی دیگر، آیا واقعا خبر خوش ترکاشوند به هواداران در این راستا است؟ فراموش نکنید باشگاه در حال حاضر، اخبار خوش و بهتری نسبت به تسویه حساب با مانوئل ژوزه و برطرف کردن سایه محرومیت یا جریمه های دیگر از جمله کسر امتیاز یا حتی سقوط به لیگ های پایین تر برای هواداران ندارد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی