۰
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸
۰ |
۰

سرمقاله| برکت دست‌های مامان نصرت

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در شبی که علی پروین باادب‌تر از همیشه شده بود، عادل فردوسی‌پور به شدت علاقه داشت بی‌ادب شود!

خبرورزشی/ فرهاد اشراقی:۱- صدالبته برنامه عادل ۶ سر و گردن از تمام برنامه‌های ورزشی تلویزیون بالاتر است، اما مخاطب متوجه نشد چرا در شبی که چهره فوق‌العاده محبوبی، چون پروین خیلی خودش را کنترل می‌کرد، عادل اصرار داشت شیطنت کند و پروین را هم به سمت یکسری از مسائل بکشد. البته یک جا هم خود حشمت‌خان در نقش عادل ظاهر شد و شیطنت کرد و کلیت برنامه هم خیلی جذاب بود، ولی به هر حال عادل می‌توانست کمی بیشتر خودش را کنترل کند.
۲- علی پروین در تلویزیون منطقی‌تر از منتقدان کی‌روش بود و واقعی‌تر از خیلی‌ها حرف زد. او البته انتقاد هم داشت، ولی گفت: تیم ملی در شرایط طبیعی یکی، دو امتیاز بیشتر نمی‌گیرد. در روز‌هایی که عده‌ای بی‌دلیل سطح توقعات مردم را بالا می‌برند و رؤیابافی می‌کنند، پروین و مهاجرانی با سابقه سال‌ها حضور در فوتبال خیلی منطقی صحبت کردند و حرف‌های‌شان ضمن اینکه جذاب و شیرین بود، منطقی فوتبالی داشت. پروین اشاره‌ای هم کرد به دستمال یزدی خدا بیامرز مامان‌نصرت و لباس‌هایی که او می‌شست. باور کنید هرچه برکت بود، در همان دستمال یزدی‌ها و دستان پرمهر مادر علی‌آقا بود.
۳- دیروز خبر رسید پیراهن تیم ملی در ردیف زشت‌ترین پیراهن‌های تاریخ جام جهانی (توجه کنید، تاریخ جام جهانی) قرار گرفته است! جا دارد این موفقیت بزرگ و تاریخی را هم خدمت کلیه دست‌اندرکاران تبریک و تهنیت عرض کنیم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها