۰
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۱
۰ |
۰

اسطوره چلسی باخت و خداحافظی کرد

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دیدیه دروگبا آخرین بازی دوران بازیگری‌اش را با شکست در آمریکا سپری کرد.

اسطوره چلسی باخت و خداحافظی کرد

به گزارش خبرورزشی، دیدیه دروگبا دوران بازیگری‌اش را با قبول یک شکست تلخ در فینال رقابت‌های دسته دوم فوتبال آمریکا (USL) به پایان رساند.

مهاجم 40 ساله تیم «فنیکس رایزینگ» نتوانست به تیمش برای غلبه بر تیم لوئیویل سیتی کمک کند و به این ترتیب با قبول شکست، آخرین بازی رسمی دوران بازیگری‌‌اش را به پایان رساند. تک گل لوک اسپنسر برای لوئی‌ویل در نیمه دوم بازی فینال USL باعث شد مهاجم ساحل عاجی سابق چلسی نتواند یک جام دیگر را به ویترین افتخاراتش اضافه کند.

دروگبا در ماه مارس سال جاری اعلام کرده بود که این آخرین فصل دوران بازیگری او است. دروگبا که مالک بخشی از سهام تیم فنیکس رایزینگ هم است، در دوران بازیگری‌اش افتخاراتی همچون 4 قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، 4 قهرمانی در جام حذفی انگلیس، یک قهرمانی در سوپرلیگ ترکیه و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده است.

او در طول دوران بازیگری‌اش در تیم‌های لومان، مارسی‌، شانگهای شنهوا، گالاتاسرای و مونترال ایمپکت هم توپ زد. دروگبا این فصل در مسیر رسیدن تیم فنیکس رایزینگ به فینال USL، در سه بازی 3 گل زد.

اگرچه دوران کاری دروگبا روی چمن به پایان رسیده اما او هنوز پیگیر اهداف فوتبالی خود همچون رساندن تیمش به لیگ دسته اول فوتبال آمریکا است.

اسطوره چلسی باخت و خداحافظی کرد

اسطوره چلسی باخت و خداحافظی کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی