نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟
۰
سه‌شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۸
۰ |
۰

تمرین تیم ملی فوتبال پس از برتری مقابل یمن

تأکید کی‌روش به پرسینگ با تمرکز بالا در تمرینات

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان یک روز پس از پیروزی مقابل یمن، زیر نظر کارلوس کی‌روش برگزار شد.

به گزارش خبرورزشی، تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان پس از دیدار نخست مقابل یمن در جام ملت‌های آسیا از ساعت ۱۲ امروز (سه‌شنبه) در زمین شماره دو کریکت شهر ابوظبی آغاز شد.
* تمرین ملی‌پوشان به ریکاوری بعد از بازی اختصاص داشت که بازیکنانی که مقابل یمن به صورت ثابت بازی کردند، در سالن به کار با وزنه و ریکاوری پرداختند.
* بازیکنان نیمکت‌نشین یا آن‌هایی که کمتر فرصت بازی پیدا کردند، تمرین بسیار جدی را در دستور کار داشتند.
* مسعود شجاعی، کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان در تمرین امروز غایب بود.
* علیرضا جهانبخش هم که دوران نقاهت پس از مصدومیتش را پشت سر می‌گذارد، پس از حضوری کوتاه در زمین تمرین، محل تمرین را ترک کرد.
* با آغاز تمرین، دروازه‌بان‌ها زیر نظر مربی اختصاصی خود تمرینات دروازه‌بانی را دنبال کردند. از طرفی بازیکنان به سه گروه تقسیم شده و با پاسکاری‌های یک ضرب و دو ضرب، پرس کردن را دنبال کردند.
* سرمربی تیم ملی خودش تمرینات را زیر نظر داشت و تأکید داشت بازیکنان با تمرکز بالا روی تمرینات پرسینگ کار کنند.
* بعد از بخش ابتدایی تمرین، بازیکنان شوت به سمت دروازه را تمرین کردند. همچنین ارسال از جناحین نیز با این بخش از تمرین تلفیق شده بود که بازیکنان به نوبت دستورات تاکتیکی را اجرا می‌کردند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی