نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟
۰
سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵
۰ |
۰

باتیستوتا: در رئال‌مادرید یا میلان کسل می‌شدم!

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

گابریل باتیستوتا ستاره سابق تیم ملی آرژانتین برای رئالی نشدنش دلیل عجیبی آورده است.

به گزارش خبرورزشی، گابریل باتیستوتا یکی از برترین مهاجمان تاریخ فوتبال آرژانتین است که در فیورنتینا و رم دوران درخشانی داشت، اما هیچ‌گاه به باشگاه بزرگ‌تری نرفت. او فرصت رئالی شدن را داشت، اما دلیل جالبی برای نپیوستن به این تیم بیان می‌کند.
باتیستوتا ابتدا درباره آرامش بازی کردن در فیورنتینا می‌گوید: «در دوران بازیگری‌ام هرگز دوست نداشتم رهبر تیم باشم، چون زمانی که شما رهبر تیم می‌شوید، بیشترین مسئولیت در برد‌ها و شکست‌های تیم متوجه شماست. همیشه با فوتبالیست‌ها مانند یک کالا برخورد می‌شود. در فیورنتینا مقاطعی بود که فرصت بازی در رئال مادرید، منچستر یا میلان را داشتم، اما همیشه فلورانس را به خاطر آرامشش ترجیح می‌دادم.»
او دلیل رئالی نشدنش را هم اینچنین بیان کرد: «اگر به رئال می‌رفتم، قطعاً با این تیم قهرمان می‌شدم، با این تیم بیش از ۲۰۰ گل می‌زدم، اما کسل هم می‌شدم. به میلان می‌رفتم هم همین اتفاق برایم رخ می‌داد.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی