به گزارش خبرورزشی، در ادامه رقابتهای اینترنشنال چمپیونزکاپ 2019 در کاردیف، منچستریونایتد و میلان به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی 2-2 در وقتهای معمول به پایان رسید تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود. در ضربات پنالتی منچستریها عملکرد بهتری داشتند و در نهایت ۵ بر ۴ پیروز شد.
گلهای این بازی را رشفورد در دقیقه ۱۴ و لینگارد در دقیقه ۷۲ برای شیاطینسرخ به ثمر رساندند و گلهای روسونری توسط سوسو در دقیقه ۲۶ و لیندلوف (گلبهخودی) در دقیقه ۶۰ زده شد.
در ضربات پنالتی هم دانیل پسر پائولو مالدینی آخرین ضربه را زد که داوید دخئا مهار کرد تا در نهایت شاگردان سولشائر پیروز بازی شوند.
با این برد منچستریونایتد 8 امتیازی شد و نتوانست جایگاه صدر را از بنفیکا بگیرد. عقابهای پرتغال با 9 امتیاز به قهرمانی این تورنمنت تابستانی دست پیدا کردند.