۰
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۰
۰ |
۰

جام اتحادیه انگلیس

صعود راحت سیتی و آرسنال، حذف ناباورانه تاتنهام

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در دور سوم جام اتحادیه انگلیس، منچسترسیتی و آرسنال کار سختی برای صعود نداشتند، اما تاتنهام در ضربات‌پنالتی باخت و حذف شد.

به گزارش خبرورزشی، منچسترسیتی مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها میزبانش پرستون ونورث‌اند را با نتیجه 3 بر صفر شکست داد و راهی دور چهارم شد. استرلینگ در دقیقه 20، ژسوس در دقیقه 35 و لدسون در دقیقه 41 (گل‌به‌خودی) گل‌های این بازی را به ثمر رساندند.

آرسنال نیز با گل‌های مارتینلی در دقایق 31 و 90، هلدینگ در دقیقه 70، ویلاک در دقیقه 77 و نلسون در دقیقه 84 میهمانش ناتینگام‌فارست را با نتیجه 5 بر صفر شکست داد و به دور چهارم جام اتحادیه رسید.

اما دیگر تیم شهر لندن، تاتنهام با قبول شکست 4 بر 3 در خانه حریف دسته چهارمی‌اش کولچستریونایتد، در ضربات پنالتی پس از تساوی بدون گل در وقت‌های معمول بازی، از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها