۰
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷
۰ |
۰

عکس| مسی به سرزمین اشغالی نرو!

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قرار است تیم‌های ملی آرژانتین و اروگوئه در سرزمین های اشغالی به مصاف هم بروند، اتفاقی که با واکنش برخی هواداران‌شان مواجه شده است.

به گزارش خبرورزشی، تیم‌های ملی آرژانتین و اروگوئه قرار است در دیداری دوستانه در تاریخ 18 نوامبر (27 آبان) در سرزمین‌‌های اشغالی به مصاف هم بروند، اتفاقی که موجب خشم فعالان سیاسی ایالت کاتالونیا شده و آنها با تجمع اعتراضی مقابل محل تمرین تیم فوتبال بارسلونا از لیونل مسی، فوق‌ستاره آرژانتینی و لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه‌ای آبی‌واناری‌ها خواستند تا از سفر به سرزمین‌های اشغالی و حضور در این بازی خودداری کنند.

معترضان در این بین شعارهایی همچون «هنوز زمان دارید که تصمیم به نرفتن بگیرید»، «می‌خواهید در آپارتاید آفریقای جنوبی بازی کنید؟»، «اجازه ندهید از شما برای پوشاندن جنایات جنگی اسرائیل استفاده کنند، دیداری که نزدیک به غزه، جایی که به عمد به پای فوتبالیست‌هایش گلوله شلیک می‌کنند، برگزار خواهد شد. آیا می‌خواهید همدست آنها شوید؟» سر دادند.

این اولین باری نیست که فعالین سیاسی لیونل مسی را در زمینه رژیم صهیونیستی هدف اعتراضات خود قرار داده‌اند. مسی پیش از این در سال 2014 در پی لغو بازی دوستانه‌ای بین آرژانتین و رژیم صهیونیستی از مردم فلسطین حمایت کرده بود و خواسته بود خشونت در این منطقه پایان یابد.

عکس| مسی به سرزمین اشغالی نرو!

عکس| مسی به سرزمین اشغالی نرو!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی