۰
سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
۰ |
۰

قلیچ: نه عابدینی نه طاهری، مدیر فقط گرشاسبی!

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: به آینده پرسپولیس خوش‌بین نیستم اما به هر حال امیدوارم رسول‌پناه موفق باشد.

فوتبال ایران » لیگ برتربه گزارش خبرورزشی، وحید قلیچ در ارتباط با وضعیت باشگاه پرسپولیس با حضور مهدی رسول‌پناه به عنوان سرپرست مدیرعامل این باشگاه، اظهار داشت: رسول‌پناه را اصلا نمی‌شناسم و نمی‌دانم کیست، اما به هر حال امیدوارم در پرسپولیس موفق باشد. متاسفانه هر مدیری به پرسپولیس آمد، فقط برای مدیر بعدی بدهی گذاشت و رفت، اما امیدوارم رسول‌پناه این‌گونه نباشد.

وی در ادامه در خصوص شرایط مالی باشگاه، تصریح کرد: الان پرونده‌های پرسپولیس در فیفا از سال‌ها قبل انباشته شده است. از پرونده نیلسون تا بودیمیر؛ همه متعلق به زمان مدیران عامل گذشته است. حالا استوکس هم گفته باز پول می‌خواهد. این موضوع نشان می‌دهد باشگاه در امر مدیریت مشکل دارد. بسیاری از مدیران قبلی پرسپولیس از امیر عابدینی تا ایرج عرب و علی‌اکبر طاهری در این باشگاه موفق نبودند و تنها حمیدرضا گرشاسبی عملکرد خوبی داشت.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس پیرامون آینده این باشگاه و مسیر پیش‌روی رسول‌پناه، افزود: واقعیت این است که رسول‌پناه مانند هندوانه در بسته است. من از او هیچ شناختی ندارم. از الان مشخص نیست چه مدل مدیریتی را در پیش می‌گیرد، اما باید به او زمان بدهیم. در مجموع من به آینده پرسپولیس خوش‌بین نیستم. در واقع نگران این هستم که این انبوه پرونده‌های پرسپولیس در فیفا منجر به کسر امتیاز در آینده شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی