۰
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۰
۰ |
۰

پیروانی پاسخ ابلاغیه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را داد

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دفاعیه افشین پیروانی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال شد.

به گزارش خبرورزشی  و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، چند ساعت مانده به بازی دربی، ابلاغیه‌ای را برای مدیر تیم فوتبال پرسپولیس صادر کرد.

این ابلاغ با توجه به شکایت باشگاه استقلال از افشین پیروانی و با استناد به اظهارات وی در حاشیه مراسم قرعه‌کشی جام حذفی، یادواره آزادسازی خرمشهر، صورت گرفت.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس، در جریان آن اظهارات، بدون نام بردن از استقلال، تنها ابراز امیدواری کرد که اتفاقات هفته‌های قبل از آن مراسم در لیگ برتر برای پرسپولیس روی ندهد که البته با واکنش سرپرست استقلال همراه شده بود در صورتی که در اظهارات پیروانی نامی از تیمی برده نشده بود.

بر این اساس، افشین پیروانی، در عین این که امروز به رتق و فتق امور تیم در آستانه دربی مشغول بود، با همکاری بخش حقوقی باشگاه نسبت به تهیه لایحه دفاعیه نیز اقدام کرد که همراه با مستندات، تقدیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال می‌شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی