پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۱
۱ |
۰

لیگ برتر انگلیس؛ لیورپول ۲ - تاتنهام یک

لیورپول با برد دراماتیک مقابل تاتنهام صدرنشین شد

لیورپول با برد دراماتیک مقابل تاتنهام صدرنشین شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

لیورپول پس از پیروزی باارزش در آنفیلد مقابل تاتنهام، یک مرتبه دیگر صدرنشین لیگ برتر انگلیس شد.

خبرورزشی/ لیگ برتر انگلیس؛ حساس‌ترین دیدار هفته سیزدهم لیگ برتر انگلیس امشب در آنفیلد بین لیورپول و تاتنهام برگزار شد که قرمزها با برتری ۲ بر یک دوباره صدرنشین شدند.

نیمه نخست لیورپول توسط صلاح در دقیقه ۲۶ به گل رسید، اما این گل را سون در دقیقه ۳۳ در حالی جبران کرد که به نظر می‌رسید کمی در آفساید قرار دارد. با این حال VAR گل ستاره کره‌ای را تأیید کرد. نیمه دوم هم مثل نیمه اول لیورپول تیم برتر بود و بازی یک‌گله دنبال می‌شد تا در نهایت فیرمینو با ضربه سری دیدنی در دقیقه ۹۰ برد را برای تیم کلوپ به ارمغان آورد.

با این پیروزی لیورپول که پنجمین برد متوالی‌اش مقابل اسپرز بود، ۲۸ امتیازی و به صدر جدول لیگ برتر رفت و تاتنهام ۲۵ امتیاز به رده دوم سقوط کرد.

ویدیو| خلاصه بازی لیورپول ۲-۱ تاتنهام

شادی گل محمد صلاح در دیدار لیورپول و تاتنهام

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • کامران5 IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۷
    زنده باد کلوپ ، این تیمهایی مثل تاتنهام باید همین جوری ببازه تا مربیان دیگه یاد بگیرن دنبال بازی کردن باشن نه اتوبوس پارک کردن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها