نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷
۲ |
۵

محرومیت نقل و انتقالاتی در انتظار پرسپولیس

محرومیت نقل و انتقالاتی در انتظار پرسپولیس
منبع: مهر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه پرسپولیس موفق به جلب رضایت ماریو بودیمیر برای پرداخت قسطی مطالبات وی نشد تا در آستانه محرومیت از سوی فیفا قرار بگیرد.

خبرورزشیلیگ برتر ایران؛ دادگاه عالی ورزش پس از بررسی لایحه دفاعی باشگاه پرسپولیس در قبال طلب ۴۷۵ هزار یورویی ماریو بودیمیر، محکومیت این باشگاه را تایید کرد تا علاوه بر این پول بابت هر سال تاخیر در پرداخت آن جریمه ۵ درصدی نیز در نظر بگیرد.

بنابر این حکم، باشگاه پرسپولیس باید مبلغ ۵۲۲ هزار یورو تا پنجم فوریه میلادی (۱۷ بهمن ماه) پرداخت کند در غیر این صورت از حضور در سه پنجره نقل و انتقالاتی پیش رو محروم می‌شود.

جعفر سمیعی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از بخش حقوقی خواست تا با بودیمیر ارتباط برقرار کرده و از او تخفیف گرفته یا مجوز پرداخت اقساطی طلب او را دریافت کنند.

مهاجم پیشین کروات سرخپوشان نیز که در مدت زمان حضور پنج ماهه خود کمترین تاثیر را در پرسپولیس داشت نه تنها هنوز تخفیفی بابت دریافت طلب خود نداده بلکه حاضر به دریافت اقساطی این مبلغ هم نشده است.

باشگاه پرسپولیس نیز هیچ پولی برای پرداخت طلب نزدیک به ۱۶ میلیارد تومانی بودیمیر ندارد تا سرخپوشان بار دیگر در آستانه محرومیتی سنگین از سوی فیفا قرار بگیرند.

سمیعی همچنان در تلاش است تا نظر بودیمیر را برای دریافت اقساطی مطالبات خود جلب کند اما هنوز با نظر مثبت این بازیکن کروات مواجه نشده است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شمسعلی. US ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
    مطمئن باشید مدیریت تیم این آرزو را به د ل شما واستقلالی ها می گذارد
  • حمید IR ۱۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
    مگه عمو مسعود مرده باشن که تیمو محروم کنن . با سه سوت از بیت المال پرداخت میشه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی