خبرورزشی - با توجه به بحران و جهش اخیر ویروس کُرونا در کشور هند، وزارت بهداشت خواستار اجرای دقیق پروتکل اعلامی وزارت بهداشت شده است.
پرسپولیسی ها با این نامه وزارت بهداشت باید پس از بازگشت یک هفته کامل قرنطینه شوند و پس از انجام تست مجوز تمرین و حضور در رقابت های لیگ برتر را بگیرند. این نامه و دستورالعمل وزارت بهداشت حسابی یحیی گل محمدی و شاگردانش را به هم ریخته است.
پرسپولیسی ها که پیش از دیدار برگشت مقابل الوحده امارات از این دستورالعمل وزارت بهداشت مطلع شده اند حسابی شاکی و عصبانی هستند. از هند خبرمی رسد پرسپولیسی ها به مدیران باشگاه خود پیغام داده اند:
" ما اینجا در جزیره گوآ هر دو، سه روز درمیان تست کرونا داده ایم که جواب همه تست ها منفی بوده است. در این جزیره در هتل محل اقامت خود کاملا قرنطینه شده واز آن هرگز خارج نشده ایم. در مدت اقامت در جزیره گوآ نیز پروتکل های بهداشتی را نیز رعایت کرده ایم. حالا چرا باید دوباره در تهران قرنطینه شویم؟ ما یک هفته قرنطینه نمی شویم و فقط حاضریم در تهران تست بدهیم که اگر جواب آن منفی بود بتوانیم نزد خانواده خود برگردیم."
همچنین کادرفنی و مدیریتی تیم پرسپولیس نیز به شدت نگران روحیه بازیکنان هستند. بازیکنانی که چند هفته در شرایط خاص در هتل محل اقامت خود در جزیره گوآ و دور از خانه و خانواده قرنطینه و به نوعی ایزوله شده اند. حالا شاگردان یحیی گل محمدی برای دیدن اعضای خانواده خود لحظه شماری می کنند آن گاه باید بلافاصله پس از بازگشت به تهران یک هفته قرنطینه شوند؟
درهمین راستا جعفر سمیعی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به ملاقات مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان رفت تا درخصوص این مشکل عجیب و غریب با او گفت و گو کند. اخبار واصله حکایت از آن دارد که وزیر ورزش و جوانان از مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خواسته است از مصاحبه علیه وزارت بهداشت یا دامن زدن به مسائل حاشیه ای پرهیز کرده و اعضای این تیم پس از بازگشت به ایران قرنطینه شوند.
به عبارت ساده تر با پادرمیانی وزیر ورزش و جوانان قرار است اعضای تیم پرسپولیس پس از بازگشت به تهران قرنطینه شوند منتهای مراتب قول هایی داده شده که درصورت منفی شدن تست کرونای قرمزپوشان، تعداد روزهای قرنطینه کمتر از یک هفته شود.

