دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸
۰ |
۰

اتفاق عجیب در المپیک توکیو/ ماجرای حمل سلاح در ژاپن دردسرساز شد!

اتفاق عجیب در المپیک توکیو/ ماجرای حمل سلاح در ژاپن دردسرساز شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قوانین نظارت و کنترل بر سلاح در ژاپن چنان سختگیرانه است که از هم اکنون پیش‌بینی می‌شود دردسرهای زیادی برای ورزشکاران المپیکی رشته‌های تیراندازی در توکیو ایجاد کند.

خبرورزشی - فرانس‌پرس با انتشار گزارشی در این خصوص آورده که این قوانین به گونه‌ای سخت‌گیرانه است که حتی مربی تیم ملی تیراندازی این کشور نیز به سادگی و در هر شرایطی مجاز به لمس اسلحه نیست.

در این گزارش از وجود چنین مقرراتی به عنوان یک دردسر بزرگ برای برگزار کنندگان بازی‌های المپیک در توکیو و نیز برای ورزشکارانی که برای رقابت در رشته‌های تیراندازی عازم پایتخت ژاپن می‌شوند،‌ نام برده شده است.

برگزار کنندگان مسابقات رشته‌های تیراندازی برای انطباق با قوانین ژاپن باید ترتیبات ویژه‌ای از محدودیت مقدار مجاز فشنگ گرفته تا ممنوعیت‌های وضع شده برای چگونگی لمس سلاح را مد نظر قرار دهند.

کیچیرو ماتسومارو، رئیس انجمن تیراندازی ژاپن در این خصوص به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «ما برای سهولت کار تیم‌های ملی زمان زیادی را به گفتگو و مذاکراه با پلیس و مقامات ذیصلاح اختصاص دادیم؛ اگر آنها (تیراندازان) به اینجا بیایند و ببینند که مقررات چقدر غیر عملی و دست و پا گیر است حتما از واقعیت موجود شکایت می‌کنند.»

بیشتر بخوانید:

مقررات مربوط به در اختیار داشتن و حمل سلاح در ژاپن از جمله سخت‌ترین قوانین از نوع خود در جهان محسوب می‌شود؛ به نحوی که به گزارش فرانس‌پرس عملا هیچ مرگ و میری به دلیل شلیک اسلحه و یا حمله مسلحانه در این کشور روی نمی‌دهد.

بر اساس این گزارش تنها ۵۰۰ تن از ساکنان مجمع‌الجزایر ژاپن مجاز به در اختیار داشتن یک تپانچه بادی هستند که اتفاقا گوران ماکسیموویچ، سرمربی صربستانی تیم ملی تیراندازی این کشور جزو آنها محسوب نمی‌شود. شهروندان ژاپنی برای دریافت مجوز داشتن و حمل سلاح باید ابتدا از انجمن تیراندازی توصیه‌نامه بگیرند و سپس یک روند طولانی و پر دردسر را که تحقیقات مفصل پلیس بخشی از آن است در پیش‌گیرند.

آقای ماتسومارو تاکید می‌کند که این مقررات مانع پیشرفت رشته تیراندازی در کشورش می‌شود و ژاپن را در این زمینه از سایر کشورهای منطقه از جمله چین،‌ کره جنوبی یا هند عقب می‌اندازد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی