دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲
۴ |
۴

بحران ۹۵ میلیارد تومانی در استقلال!

بحران ۹۵ میلیارد تومانی در استقلال!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

باشگاه استقلال طی ماه‌های آینده با بحران مالی زیادی مواجه خواهد شد.

خبرورزشی - بر اساس آنچه سرمربی استقلال می‌گوید این تیم باید حدود ۶۰ میلیارد تومان دیگر به بازیکنانش بدهد تا فقط قرارداد امسال آنها تسویه شود. این عددی است که خود مجیدی بر زبان آورده و حتماً با بازیکنان استقلال کاملاً در ارتباط است که مبلغ طلب آنها را می‌داند. تازه مجیدی گفته بود باید ۶۰ میلیارد تومان هم به استراماچونی بدهند که بر اساس محاسبات انجام شده اواشتباه کرده بود و طلب این مربی حدود ۳۵ میلیارد تومان به پول ایران می‌شود.حالا اگر بقیه هزینه‌ها را هم اصلا حساب نکنیم و کاری هم به فصل نقل و انتقالات که قطعاً استقلال نیاز به جذب بازیکن جدید دارد نداشته باشیم، باید بگوییم آنها فقط ۹۵ میلیارد تومان به استراماچونی و بازیکنان فعلی خود بدهکارند! البته در این میان بحث میلیچ و دیاباته مطرح است و این که استقلال قرار است یک مربی خارجی جدید به نام گابریله پین رابه تهران بیاورد.

سرمربی آبی‌ها در مصاحبه خود تاکید کرده بود که استقلال از کارگزار مالی‌اش ۸۰ میلیارد تومان پول گرفته که همه آن خرج شده است و حتی گفته بود از دوره قبل یکسری پول‌ها پیش خور شده که البته این مورد خاص اصلاً در استقلال تازگی ندارد و به طور کلی تمام مدیران پول‌ها را پیش خود می‌کنند. مگر این که استثنائا در یک مورد خلافش ثابت شود که البته تا حالا نشده است! با توجه به جمیع جهات وحرف‌هایی که سرمربی استقلال زد باید پذیرفت که یک بحران مالی بزرگ برای باشگاه محبوب و پرطرفدار کشورمان در پیش است. آنها تبلیغات روی پیراهن خود را هم کاملاً به کارگزار مالی سپرده اند و در این مورد دستشان بسته است.

بیشتر بخوانید:

طبعاً بابت حق پخش تلویزیونی هم که پولی به استقلال و سایر باشگاه‌ها نمی‌رسد. می‌ماند فروش بازیکن که حتماً مستحضر هستید هواداران استقلال به شدت با فروش بازیکنانی چون فرشید اسماعیلی، محمد نادری و به خصوص مهدی قایدی مخالفند. حالا باید دید در این شرایط احمد مددی در دولت جدید می‌ماند و به کار خود ادامه می‌دهند و آیا مدیرعامل جدیدی برای استقلال تعیین می‌شود؟

هر چه هست حتی اگر مددی برود مدیر بعد از او هم با چالش‌های بسیار زیادی مواجه است. چالش‌هایی که عمده ترین آنها مالی است و یک سری از آنها به دوران مدیریت‌های قبلی برمی‌گردد.

طبعا مدیران قبلی هم باید از خود دفاع کنند و به هواداران توضیح بدهند که اگر پولی از هزینه کردند کجا و چقدر هزینه شده است اما مسلما با این شرایط استقلال هم برای پرداخت بقیه پول بازیکنانش مشکل دارد، هم برای پرداخت پول استراماچونی و هم برای خرید بازیکنان جدیدی که طبعاً فرهاد مجیدی برای تقویت تیمش به آنها نیاز دارد. او گفته بود ما در پست هافبک دفاعی چند بازیکن خوب داریم اما مثلاً یک وینگر سرعتی در اختیار نداریم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • اس اس IR ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
    یعنی کل این 95 میلیارد به اندازه برداشتی پرفسوربرانکو و دستیارانش هست یا نه ؟
  • مانی IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
    استقلالیها طبق گفته خودشون بیش از ۶۰ درصد قرتردشونو گرفتن وفقط ۴۰ درصد مونده یعنی ۶۰ میلیارد معادل ۴۰ درصده با این حساب تا الان ۹۰ میلیارد گرفتن که جمع کل میشه ۱۵۰ میلیارد رقم کل قراردادهای امسال بوده البته به غیر از دیاباته، میلیچ و رضایت نامه نادری اگه اونا رو هم بهش اضافه کنیم حدود ۲۰۰ میلیارد برای ۲۰ بازیکن میشه یعتی قرارداد تمام بازیکنان استقلال بالای ۱۰ میلیارده
    • مانی IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
      اینم اضافه کنم که در این حساب ساده ، آپشنها رو در نظر تگرفتم اگه اپشنها هم اضافه بشه دقم کل قراردادهای تیم حکومای استقلال ب ای امسال حدود 220 میلیارد در میشه که تقریبا ۳ برابز پرسپولیس و ۲ برابر سپاهانه یعنی جمع ۳ تیم پرسپولیس و سپاهان و تراکتور از رقم استقلال کمتره
    • میرزا IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
      حساب کتابت خوبه منتها فقط برای خودت خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ پسرجان تو کها ینقدر بلدی مجموع دریافتی بودیمیر و جونیور و اوساگونا رو با یک گل زده میدونی چقدر بوده ؟ چرا دلت نمیخواد بدونی و اینقدر قشنگ حساب کتاب کنی ؟ میدونی پرفسور و رفقا و شرکا چقدر از بغل پرسپولیس در آوردن ؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی