چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۱
۰ |
۵

زوج مورد علاقه اسکوچیچ ۱٫۵ گل در هر بازی زده‌اند

زوج مورد علاقه اسکوچیچ ۱٫۵ گل در هر بازی زده‌اند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سردار آزمون و مهدی طارمی روی هم ۶۰ گل ملی به ثمر رسانده‌اند اما برخی می‌گویند هنوز هم نمی‌توان آن‌ها را بهترین زوج هجومی تاریخ فوتبال ایران دانست.

خبرورزشی - سردار آزمون و مهدی طارمی در بازی با سوریه درخشیدند و باعث برد پر گل ایران شدند. این زوج مهار نشدنی بعد از عملکردی دور از انتظار در بازی با هنگ کنگ بار دیگر روی فرم آمدند و راه دروازه حریفان را پیدا کردند.

مهدی و سردار از زمان مربیگری دراگان اسکوچیچ در ۴ بازی به میدان رفتند که حاصل آن ۶ گل بوده است. سردار در بازی با سوریه، بحرین و ازبکستان ۴ گل زد و طارمی هم در بازی با ازبکستان و بحرین موفق به زدن ۲ گل شد. البته طارمی در سایه مهاجم نوک بازی می کند و برای بازیسازی برنامه دارد. دو پاس گل در بازی با بحرین به سردار آزمون و گرفتن یک پنالتی در بازی با ازبکستان گلسازی‌های مهدی بود که البته پنالتی بازی با ازبکستان را خودش به گل تبدیل کرد. طارمی روی گل سردار به سوریه هم تاثیر داشت و روی ریباند شوت او بود که آزمون برای تیم ملی گل زد.

این زوج هجومی تیم ملی در ۴ بازی تحت هدایت اسکوچیچ میانگین ۱.۵ گل در بازی را ثبت کردند و هر کدام از آن‌ها در تیم ملی میانگین‌های ۴۹ و ۶۶ صدم گل زده در هر بازی را دارند که مربوط به کل بازی‌های ملی آنها می‌شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی