دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۶
۵ |
۳

حرف‌های احساسی اسکوچیچ درباره ستاره پرسپولیسی تیم ملی/ او مثل پسرم یا برادرم است

حرف‌های احساسی اسکوچیچ درباره ستاره پرسپولیسی تیم ملی/ او مثل پسرم یا برادرم است
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از وحید امیری ملی پوش کشورمان به صورت ویژه تمجید کرد و گفت: اگر سه بازیکن مثل امیری در تیم ملی بود، دیگر استرس نداشتم!

خبرورزشی - دلیل انتخاب دروازه‌بان و مدافعان تیم ملی ایران در مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از سوی دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی تشریح شد. باوجود اینکه انتقاداتی به بازی کردن صادق محرمی و حتی احسان حاج صفی وارد شده بود، اما اسکوچیچ تمام قد از این بازیکنان دفاع و به صورت ویژه از وحید امیری مدافع چپ و وینگر تیم ملی تمجید کرد.

ارزیابی سرمربی تیم ملی از بازیکنان خط عقب ایران به این شرح است:

علیرضا بیرانوند: علیرضا برای ما انتخاب اول بود چون تجربه بالایی دارد ولی اگر امیر هم درون دروازه بود چیزی از دست نمی‌دادیم. تمام دروازه‌بان‌هایی که در اردو داشتیم عالی کار کردند. همکاری و جوی که داشتند عالی بود. با مربی دروازه‌بان‌ها هم که صحبت می‌کردم هر روز از جو رقابت سالم تعریف می‌کرد. به عنوان یک مربی وقتی تیمتان دروازه‌بان‌های خوبی دارد، اطمینان خاطر دارید. از این پست آرامش و احساس امنیت به تیم منتقل می‌شود. بیرانوند فوق العاده و خیلی خوب است. جلوی بحرین هر موقع که گل زدیم تا جلوی نیمکت می‌دوید. او بیرون از زمین شوخ طبع، سرگرم کننده و جذاب است.

صادق محرمی: محرمی در دیناموزاگرب بازی می‌کند که در هشت تیم پایانی لیگ اروپا بود و صادق جزو یاران ثابت آن تیم است. او مصدوم شد ولی می‌دانم جزو بازیکنان سختکوش است. هر روز با صادق و مربیانش در تماس بودم و روز به روز روند بهبود و تمریناتش را کنترل می‌کردم. گاهی مهم نیست که فقط یک بازی انجام داده است. من به او اعتماد کامل و باور دارم. وحید امیری وقتی به اردو آمد مصدوم شد و در تمرینات شرکت نکرد. تا زمانی که بازی عراق انجام شد معلوم نبود می‌رسد. به او گفتم حتی اگر ثانیه قبل بازی برسد به او بازی می‌دهم چون به این بازیکن اطمینان کامل دارم. ممکن بود وحید امیری تمام بازی‌های باشگاهی را هم بازی کند. موضوع این نیست. به یکسری بازیکنان اعتقاد دارید. صادق هم بازیکن جوانی است و در تیم خوبی بازی می‌کند. طبیعی است که به صادق میدان بیشتری بدهم.

شجاع خلیل زاده و محمدحسین کنعانی زادگان: مدافعان آخر ما خوب بازی کردند. چیز خاصی نیست که درباره آنها بگویم. فقط جلوی بحرین دوست داشتم بازی‌سازی از عقب را بهتر انجام بدهیم. مدافعان آخری که کمتر بازی کردند هم بازیکنان خوبی هستند. یکی از دلایلی که احساس خوبی نداشتم این بود که مجید حسینی چهار اردو با ما بود و بازی نکرد. او مثال بارز حرفه‌ای گری است. دید مجید شخصی نبود و خودش را ندید. باورتان نمی‌شود که چقدر با روحیه حرفه‌ای تمرین می‌کرد. در این بازی‌ها اعتماد بیشتری به کنعانی و شجاع کردم. مدافعان خوبی داریم و باعث ناراحتی ام بود که نتوانستم شانس بیشتری بخصوص به حسینی بدهم چون هر لحظه در تمرینات نشان می‌داد که چه شخصیت بزرگی دارد.

وحید امیری: اگر درباره او صحبت کنم ماجرا احساسی می‌شود. حسی که به وحید دارم مثل یک عضو خانواده ام است؛ مثل پسرم یا برادرم. با نحوه بازی و رفتارش هر کاری می‌توانید از او بخواهید. می‌توانید وحید را مهاجم یا دفاع آخر بگذارید. اگر سه وحید امیری داشتم استرسی نبود و روی نیمکت لذت می‌بردم. وحید امیری با شخصیتی که دارد، یک الگو برای همه بازیکنان است. به طور مشخص شخصیتش می‌تواند الگویی برای همه بازیکنان باشد.

میلاد محمدی و احسان حاج صفی: هر کدام از این بازیکنان کیفیت خاص خودشان را دارند. میلاد بازیکنی است که به نسبت دو بازیکن دیگر (حاج صفی و امیری در دفاع چپ) پویاتر است و می‌تواند در بازی یک میلیون بار برود و برگردد. وحید امیری می‌تواند بازیسازی بهتری انجام بدهد و در حملات خطرناک‌تر باشد. احسان هم تجربه بالایی دارد. دیدید گلی که در بازی با عراق زدیم حاصل پاس او بود. هر کدام از این بازیکنان کیفیت خاص خودشان را دارند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • کیوان ارجمند US ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
    خجالتم خوب چیزیه مردک دلال دیگه فک و فامیل نداشتی ردیف کنی از تیم حکومتی
    • علیرضا IR ۰۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۱
      آقا کیوان محترم دورت بگردم مگر مربی تیم ملی چه حرف بدی گفت که باید خجالت بکشد آیا این اوفقط گفت وحید مثل پسرم یا برادرم است مگر وقتی حضرت محمد(ص) درباره سلمان فارسی فرمودند سلمان ازاهل بیت ماست سخن بدی فرمودند که به رگ غیرت جنابعالی برخورده است
  • بادکنکه قرمز AU ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
    ببین این بیچاره هم دیگه یاد گرفته که پول کجاست از الان زنبیل گذشته، حالا الان میگه بازیکنهایه پرس پول لیس مثله برادر یا پسرم هستند، فردا در میاد میگه من از انفوانه بچگی به رنگه قرمز علاقهٔ خاصی داشتم. ایشون نزد استده گرانقدر برنکو دلالویچ آکابر خونده. تو کوله دنیا مربی‌ها اول مربیه باشگاهی میشن که به تیم ملی اون کشور برساند، تو ایران اول مربیه تیم ملی میشند که به مربیگری تیمه حکومتی برساند
  • احسان IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
    نمیدونم چرا این کیسه کش ها قضیه رو دوباره رنگی کردن اصن من کاری به اینکه پرسپولیس تیم ملی رو برد مرحله بعد ندارم اما خدا وکیل یه کم فنی باشید کدوم بازیکن هست ک تو هر پستی بذارین بهترین بازیکن زمین میشه قطعا وحید امیری اینو هر کی یه کم از فوتبال سر دربیاره میفهمه ک وحید واقعا بازیکن خاصیه و اگه از رده های پایه فوتبالش بازی می‌کرد و کشف می‌شد با اختلاف بهترین لژیونر تاریخ ایران می‌شد اما من میدونم اینا از چی میسوزن چون وحید نرفت استقلال. از طرفی دوباره ما یه جام گرفتیم اینا زبونشون باز شد هر چی میخان بگن
  • ایمان عشقپولیسی IR ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۱
    پرسپولیسیها انقدر شعور وفهم دارن که اگه ببینن یه بازیکن در تیم ملی واقعا خوبه ازش تعریف و تمجید میکنن مثل مهدی قایدی که همه پرسپولیسیها کامنت زدن دوسش دارن و فلان بهمان ولی نمیدونم چرا استقلالیا چش ندارن ببینن یه بازیکن از تیم پرسپولیس میدرخشه چرا انقدر شما حسودید به خدا خوب نیست این حرفا یکم خوب بشید بسه دیگه. کری خوندن با توهین فرق داره اینا بفهمید خواهشا همین کارا را میکنید که در حسرت یک جام دارید بال بال میزنید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی