یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۱
۵ |
۱

واکنش آقای گل به پیشنهاد قطری‌ها/ ایرانی‌ها بیشتر از قطری‌ها پول می‌دهند!

واکنش آقای گل به پیشنهاد قطری‌ها/ ایرانی‌ها بیشتر از قطری‌ها پول می‌دهند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سجاد شهباززاده مهاجم سپاهان که در لیگ بیستم موفق شد عنوان آقای گلی رقابت‌ها را کسب کند مورد توجه یک تیم قطری قرار گرفته است.

پس از اینکه مذاکره سجاد شهباززاده با پرسپولیسی‌ها به سرانجام نرسید و موارد مطرح شده در مذاکره فی‌مابین مورد قبول قرار نگرفت یک تیم قطری رسماً با سجاد شهباززاده وارد مذاکره شد تا در صورت امکان شرایط را برای جذب این مهاجم گلزن فراهم کند.

گفته می شود پیشنهاد تیم قطری کمی پایین‌تر از رقم پیشنهادی یکی از تیم‌های لیگ برتری است لذا شهباززاده به نماینده این تیم به عربی پاسخ منفی داد.

از قرار معلوم شهباززاده از یک تیم داخلی پیشنهاد بسیار خوبی دارد که رقم مطرح شده بسیار بالاتر از پیشنهاد قطری‌هاست.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • لنگیون IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
    لنگ اندازه پی اس جی داره خرج میکنه
    • ارتش سرخ IR ۰۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۱
      آخه کیس کش یا شله زرد یه مثال بزن واسه ولخرجی ارتش سرخ آخه بی مغز ما اگه پول داشتیم بازیکنامون نمی‌رفتن من نمی‌فهمم شما واقعا انقدر بی مغز و بی منطقین یا اداشو در میارین این تیم خاص هم سپاهانه هم مغانلو هم حسینی الانم خود شهباز زاده رو داره میگیره سروش و مصلح و اسماعیلی فر و خلعتبری و محمدرضا حسینی و استنلی و نور افکن هم داره حالا کیسه کش بگو کی پی اس جیه؟
    • حمید علوی CA ۰۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۱
      شما ببین در شرایطی که درصد خیلی بالایی از مردم زیره‌ت فقر دارن زندگی میکنن، بعضی به اصطلاح باشگاهها چه پولی از بیت المال دارن خرج میکنن( چه صنعتی، چه دولتی) که با وجود دلار ۲۵ هزارتومنی که باشگاههای متمول قطر میدن بازم رقم پرداختی اینا بالاتره. نتیجه ی اینهمه پول مردم بیچاره رو به فنا دادن و کیفیت فوتبال ارائه شده هم که صفر مطلق. در جان جهانی بین ۳۲ تیم هر نظر کیفیت فوتبال سی و دوم شدیم، هنوز معلوم نیست به جام جهانی بعد میریم یا نه، جام ملتهای آسیا هیچ، جام باشگاههای آسیا ۳۲ ساله قهرمان نشدیم، تیم المپیک دهه هاست المپیک رو ندیده، ورزش و نشاط عمومی هم که فدای پولهای مفت خرج سده برای باصطلاح فوتیال حرفه ایمون!!
  • آوا NO ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
    تیمهای ایرانی نه ، تیم اصفهانی سپاهان ، که ظاهرا یک ایالت از کره مریخ . و گرنه بیشتر مردم واسه نان شبشان موندند ، اون موقع تیم اصفهانی به هر بازیکن بیست میلیارد می دهد . مگر سود کارخانه سپاهان چقدر که برای یک تیم بی طرفدار بی هویت برای یک فصل پانصد میلیارد صرف کنند
    • bgf IR ۰۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۱
      برو خود لنگ گفتند برا نورالهی 17 میلیارد قرارداد اماده کردند نرفته امضا کنه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی