چهارشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۰
۲ |
۵

پاکت مشکوک زبان دروازه‌بان شاکی را بست!/ مظاهری با ناراحتی از باشگاه استقلال خارج شد/ اینستاگرام را بخوانید!

رشید مظاهری
منبع: مهر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رشید مظاهری دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال بدون این که صحبتی در مورد آخرین وضعیتش انجام دهد، محل این باشگاه را ترک کرد.

رشید مظاهری ظهر امروز چهارشنبه به باشگاه مراجعه کرد تا تکلیف خود را با استقلال مشخص کند. وی عصر روز گذشته هم به تمرین رفته و قرار بود امروز در جلسه کمیته انضباطی حضور پیدا کند تا مشکلاتش برطرف شود و به تیم دیگری بپیوندد.

مظاهری پس از اتمام جلسه ای که دقیقا مشخص نیست با چه شخصی برگزار شده، با حالت عصبانیت از ساختمان باشگاه خارج شد و بدون اینکه با خبرنگاران به گفت‌وگو بپردازد، تنها به گفتن این جمله بسنده کرد که صحبت‌هایش را از طریق صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام منتشر می‌کند.

رشید مظاهری در حالی از استقلال جدا خواهد شد که یک فصل دیگر با این تیم قرارداد دارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ناشناس US ۱۶:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
    کو پاکت مشکوک ؟؟؟؟؟/ تبانی با کیسه وقتی توی ترتر بود؟؟؟؟؟؟/ یا ذوب آهن
  • کیسه ی کثیف. IR ۰۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۴
    فقط بدرد دوتا تیم در لیگ ایران میخوره ولاغیر!کیسه ی تهران وترتر تبریز!باید شراکتی بخرندش 6ماه در کیسه حاشیه درست کنه6ماه در ترتر .مربیشم همون عزیزی باشه که هر روز حاشیه ها رو پنهان کنه و جلوی خبرنگاران وعکاسان بغلش کنه عکس بندازه وبعد بره هی شکایت پشت شکایت کنه .البته با داشتن چندتا شاهد!خخخ خخخ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی