سه‌شنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲
۶ |
۵

اسماعیل حلالی: اگر این دو باشگاه را خصوصی نمی‌کنید باید هزینه‌هایش را بپردازید

آقای وزیر! حالا که سمیعی رفته ما چگونه یک مدیر مثل او پیدا کنیم؟/ او دلش می‌خواست با پرسپولیس ادامه بدهد

اسماعیل حلالی
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اسماعیلی حلالی پیشکسوت پرسپولیس گفت: وزارت ورزش نباید اجازه می‌داد سمیعی از پرسپولیس برود.

اسماعیل حلالی درباره کناره‌گیری جعفر سمیعی از مدیرعاملی پرسپولیس دل پردردی دارد. او خطاب به وزیر ورزش می‌گوید با رفتن سمیعی حتی شاید یک مدیر در قواره‌های او برای مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس پیدا نشود! بخش‌هایی از حرف‌های اسماعیل حلالی را بخوانید:

*سمیعی به خاطر مشکلات مالی استعفا دادند که این اصلا خوب نیستند. پرسپولیس با استقلال چون اختیاری از خود ندارند، عملا درآمدی هم ندارند. بحث حق پخش هم وجود ندارد، بحث بلیت فروشی هم به خاطر کرونا لغو شده و باشگاه را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است. در این شرایط باشگاه باید مخارج خود را از کجا تامین کند؟

*متاسفانه پرسپولیس و استقلال با این همه هوادار بی پول مانده‌اند اما تیم‌های صنعتی به راحتی بازیکن می‌خرند و اصلا به این فکر نمی‌کنند که پول از کجا می‌آید. متاسفانه مسائلی که وجود دارد باعث شده آقای سمیعی استعفا بدهد. او دلش می‌خواست با تیم ما ادامه بدهد اما هر کسی جای او بود کم می‌آورد. او در مدتی که کار کرد عملکرد مطلوبی داشت و حاشیه‌ها را از پرسپولیس جمع کرد باعث تیم با آرامش کار کند. برخی بدهی‌ بازیکنان قدیمی را دادند و از طرف دیگر برخی پرونده‌های خارجی حل کردند و بدهی آن را پرداخت کردند. انگار چاهی وجود دارد که هرچه پول میریزند باز تمام نمی‌شود.

*وزیر ورزش باید فکری به حال تیم‌های استقلال و پرسپولیس کند. یا تیم را به مردم بدهند و یا اگر خصوصی نمی‌کنند، صفر تا صد هزینه‌ها را پرداخت کنند. الان سوال من این است که آقای سمیعی چرا باید برود؟ او که انقدر خوب کار کرده چرا باید برود؟ چرا وزیر ورزش حمایت نکرد که سمیعی بماند؟ سجادی خودش ورزشی است، باید ببیند  چه کسی کار خوبی انجام می‌دهد و او را نگه دارد. با حضور سمیعی کارهای بسیار خوبی در باشگاه ما درحال انجام بود. از سجادی خواهش می‌کنم ورود کنند ببینند چه کسانی خوب کار می‌کنند؟

*از زمانی که گرشاسبی جدا شد و تا زمانی که سمیعی آمد، باشگاه ما به بیراهه رفت. الان با رفتن سمیعی، فرد جدید مثل او را از کجا پیدا کنیم؟ وضیعت استقلال هم اصلا خوب نیست، هر دو باشگاه روی هوا هستند. ۸۵ درصد مردم ایران یا هوادار پرسپولیس و یا هوادار استقلال هستند. باید هرچه زودتر تکلیف این  دو تیم مشخص شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۶
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شمسعلی IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    دلش میخواست ادامه دهد ولی استعفا داددددددددددددددددددد منطق یگ لنگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
  • سهراب IR ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    انقدر وضعیت فوتبال ما داغونه که مدیر موفق فقط مدیریه که بتونه بدهی های گذشته یه باشگاه رو بپردازه و خودش بدهی جدیدی به تیم اضافه نکنه ، واقعا یعنی مدیریت یه باشگاه فوتبال در همه جای دنیا این شکلیه ؟
  • هموطن IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    بیایین مددی رو رایگان ببرین با یه نوشابه روش! البته مددی ماموریتش فقط نابودی استقلاله! تو تیم لنگ طبق دستور درست کار میکنه
  • عباس IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    البته نظر کیسه ها محترم اما واسه خودشون نه اینکه ما همه مدیرامون خیلی عالی بودن مثل رسول پناه وعرب که رسول پناه قبل ازفینال تیم وشخم زد ضمنا منطق جالبی دارید منطق کیسه بی منطقیه
  • 6 IR ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    حالا نوبت نابودی تیم ماست. همه جا به نوبت!
    • تاجی طبرستانی PL ۲۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
      یعنی قبول دارید توی این مدت داشتن ما رو نابود می کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب ما هم همینو میگفتی م ، بالا بردن شما به قیمت نابودی استقلال. ولی نترسید شما خودی هستید. تیم شما یک روز هم حتی بدون مدیر عامل نمی مونه. و همه چی ش بر وفق مراده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی