یکشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۲
۰ |
۲

تفاهم‌نامه پرسپولیس با یک برنامه اینترنتی/ تولید و انتشار محتوا فقط با مجوز از باشگاه

تفاهم‌نامه پرسپولیس با یک برنامه اینترنتی/ تولید و انتشار محتوا فقط با مجوز از باشگاه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در جریان اعلام کرد از این پس طبق قانون و حقوقی که برای باشگاه وجود دارد، تولید و پخش محتوا در ارتباط با پرسپولیس، فقط با اخذ مجوز از این باشگاه میسر خواهد بود.

باشگاه پرسپولیس و برنامه اینترنتی آنتن، امروز یک‌شنبه با یکدیگر تفاهم نامه همکاری امضا کردند و بر این اساس، پخش محتوا با موضوعیت پرسپولیس در تلویزیون اینترنتی و اپلیکیشن آنتن اعم از برنامه‌های تولیدی و پخش مستقیم بازی‌ها از این پس با مجوز پرسپولیس صورت می‌گیرد.

در همین ارتباط اعلام می‌شود؛ از این پس پخش هرگونه محتوا در ارتباط با پرسپولیس، اعم از برنامه‌های تولیدی و ضبطی یا پخش زنده بازی‌های پرسپولیس در اپلیکیشن‌ها، تلویزیون‌ها و برنامه‌های اینترنتی و هر فضای مشابه دیگر، نیازمند اخذ مجوز رسمی و کتبی از باشگاه (شرکت) فرهنگی ورزشی پرسپولیس است.

لذا خواهشمند است در راستای احترام به حقوق قانونی، مادی و معنوی باشگاه پرسپولیس و هواداران پرشمار آن نسبت به دریافت مجوز برای این امر اقدام شود و تا حصول توافق در این خصوص از پخش هرگونه محتوا با موضوعیت پرسپولیس خودداری گردد.

بدیهی است در صورت عدم مراجعه، توافق و دریافت مجوز از باشگاه، حق هرگونه اقدام حقوقی برای این باشگاه محفوظ است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی