شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
۲ |
۴

سرمربی سرشناس با منتقد اصلی‌اش صلح کرد

سرمربی سرشناس با منتقد اصلی‌اش صلح کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یکی از مربیان مطرح فوتبال ایران با یکی از منتقدان جدی اش دور یک میز نشست و صلح کرد.

این مربی که در فضای مجازی هواداران زیادی دارد و تقریبا هیچ مطلبی علیه او نوشته نمی شود،در روزهای گذشته ودر یک محفل خودمانی توانست منتقد شماره یک خود که چیزهای زیادی از کارهای او می دانست را ساکت کند و به قول معروف با وی به توافق برسد!این منتقد اطلاعات زیادی از یکسری اتفاقات وقراردادها دارد و مربی مورد نظر توانست او را ساکت کند که البته گفته می شود در این راه متحمل هزینه هایی هم شده است.

بسیاری ازمربیان ومدیران در فوتبال ایران از چنان نفوذی درفضای مجازی برخوردارند که حتی یک خط انتقاد از آنها نمی شود. چندی قبل یکی از مدیران می گفت من اگر بخواهم کاری را در فضای مجازی انجام بدهم با یک کارت هدیه ۲۰۰هزار تومانی انجام می دهم و واقعا نیازی به هزینه بیشتر نیست اما در بعضی موارد یک نفر برای این که چند کانال و پیج هواداری را به طور همزمان همراه خود کند باید خیلی بیشتر هزینه کند و در واقع هر کاری هزینه های خاص خودش را دارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • امیر IR ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
    اون شخص کسی نیست جز دلال ممدی
  • ابی از فلاح IR ۰۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    بدون شک اغای فرناز پودری هست که طبق گفته حداقل ۱۰ تا از پیشکسوتهای کیسه چه اونم خوشنام و کاربلد،میگن این اغا ارتش فحاش مجازی دارد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی