دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۷
۰ |
۴

فراز فاطمی در گفت‌وگو با خبر ورزشی:

استقلال در جام حذفی آژیر قرمز را شنید/ شهرخودرو هم می‌تواند نود ارومیه شود/ ذخیره‌های فرهاد اعتمادش را جلب نکردند

استقلال در جام حذفی آژیر قرمز را شنید/ شهرخودرو هم می‌تواند نود ارومیه شود/ ذخیره‌های فرهاد اعتمادش را جلب نکردند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بازیکن اسبق استقلال گفت: اتفاقات بازی استقلال در جام حذفی نشان داد نفرات اصلی و ذخیره استقلال به لحاظ بدنی و ذهنی به هیچ وجه آمادگی حضور در مسابقات را ندارند که این خیلی خطرناک است.

صعود دشوار تیم استقلال از مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی و پیروزی مقابل نود ارومیه در ضربات پنالتی پس از پایان وقت های قانونی و تلف شده، انتقادات زیادی را نسبت به عملکرد کادر فنی این تیم و بازیکنان نیمکت نشین استقلال به همراه داشت.

فراز فاطمی‌در گفت‌وگو با خبرورزشی، درباره اتفاقات مربوط به بازی استقلال و نود ارومیه، همچنین شرایط تاکتیکی این تیم با حضور نفرات ذخیره در ترکیب اصلی حرف زد. متن این پرسش و پاسخ در ادامه می‌آید:

دیدار تیم‌های استقلال و نود ارومیه را چطور دیدید؟

قبل از هرچیز باید به تیم نود ارومیه تبریک بگویم که در لیگ دسته دو قرار دارد و توانست فوتبال باکیفیتی را مقابل استقلال به نمایش بگذارد. شاید خیلی ها بگویند این تیم اتوبوسی دفاع کرد ولی دفاع صحیح هم خودش یک تاکتیک موثر برای کسب نتیجه به شمار می‌رود. همین که این تیم توانست تا این اندازه مقابل استقلال ایستادگی کند نشان می‌دهد توانایی‌های زیادی دارد.

وضعیت استقلال را در این بازی چطور ارزیابی کردید؟

به نظرم این نتیجه و این بازی یک هشدار جدی برای استقلال و بازیکنان این تیم بود. با اینه استقلال صعود کرده ولی قطعاً درس‌های زیادی از این بازی گرفته که باید در ادامه مسابقات از آنها استفاده کند.

یکی از آنها را عنوان می‌کنید؟

فرهاد مجیدی سعی کرد با سپری شدن ۱۰ هفته از مسابقات لیگ برتر به نفراتی که در آنها کمتر بازی رسیده بود فرصت بدهد ولی این بازی نشان داد نفرات ذخیره استقلال هم به لحاظ بدنی و هم به لحاظ ذهنی اصلاً در شرایط مسابقه نیستند و این برای تیمی مانند استقلال که در سه جبهه مختلف می‌جنگد خطرناک است. بازیکنان تیمی مثل استقلال باید همگی در یک سطح باشند و فاصله نفرات اصلی و ذخیره خیلی کمتر از اینها باشد.

استقلال در جام حذفی آژیر قرمز را شنید/شهرخودرو هم می‌تواند نود ارومیه شود/ذخیره های فرهاد اعتمادش را جلب نکردند

بازی این هفته استقلال مقابل شهر خودرو را چطور پیش بینی می‌کنید؟

به طور کلی بازی با تیم‌های پایین جدولی سخت است. در این قبیل مسابقات شرایط ذهنی و روحی خیلی مؤثر است. اگر استقلال شهر خودرو را دست‌کم بگیرد حتی ممکن است در این بازی هم امتیاز از دست بدهد. ولی امیدوارم با ارائه یک فوتبال خوب و در شرایطی که استقلال با بیشترین امتیاز در بالای جدول قرار گرفته، بتواند این روند را ادامه بدهد، چون در غیر این صورت کارش گره می‌خورد.

چطور؟

نگاهی به اسامی تیم‌های باقی مانده تا پایان نیم فصل مشخص می‌کند که استقلال برای بازی‌های سختی که پیش رویش هستند نیاز دارد که همه نفراتش در شرایط مسابقه باشند. مسابقه جام حذفی مثل آژیر قرمز برای کادر فنی استقلال بود چراکه هر آن ممکن است بازیکنان اصلی به دلیل محرومیت یا مصدومیت نتوانند استقلال را در بازی‌های باقیمانده همراهی کنند. به همین خاطر مجیدی اگر مجبور شود از نفرات ذخیره استفاده کند باید بتواند به آنها اعتماد داشته باشد. چیزی که در بازی مقابل نود ارومیه از طرف بازیکنان ذخیره اش خیلی جلب نشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی