دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۴
۰ |
۵

عزیزی خادم به خاطر VAR و مهدوی کیا به مجلس دعوت شد  

عزیزی خادم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عزیزی خادم رییس فدراسیون فوتبال به مجلس دعوت شده است تا در خصوص شرکتی که با آن در مورد وی ای آر وارد مذاکره شده بود توضیح دهد. در این نشست از او پیرامون حضور مهدی مهدوی کیا در یک بازی دوستانه بین المللی هم سوال خواهد شد. 

علی بابایی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس این خبر را تایید کرد و گفت: ضعف بزرگی در فدراسیون و ساختار فوتبال کشور اتفاق افتاده و کمیسیون فرهنگی باید جدی‌تر برخورد می‌کرد. الان هم دیر نشده و توقع داریم عزیزی خادم به مجلس می‌آمد و به این مسایل پاسخ بدهد.

او هم چنین در خصوص اتفاق رخ داده برای مهدی مهدوی کیا هم صحبت کرد و گفت: باید با این افراد صحبت کرد تا دیگر دچار چنین اشتباهاتی نشوند.

این کار از نظر انسانی، شرعی و عقلی درست نیست. پرچم رژیم صهیونیستی از نظر ما منسوخ است. آن‌ها با حمایت‌های کشورهای استعمارگر مانند آمریکا، مشغول سرمایه گذاری و شیطنت‌های زیاد در نهادهای بین المللی مانند فیفا هستند. ما باید به مبارزه و مقاوت ادامه بدهیم و با تدبیر برخورد کنیم.

نکته جالب اینکه تجهیزات وی ای آر که از سوی فدراسیون فوتبال در استادیوم آزادی نصب شد مورد تایید کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار نگرفت و در نهایت دیدار ایران در برابر کره جنوبی بدون حضور تکنولوژی کمک داور ویدئویی برگزار شد.

ایراد مجلس شورای اسلامی با ماهیت شرکت طرف قرارداد با فدراسیون فوتبال موجب شد تا اجرای این پروژه در فوتبال ایران متوقف شود. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی