یکشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
۰ |
۵

آمادگی مهاجم برزیلی برای دیدار با ایران

فابیو لیما
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم ملی فوتبال امارات برنامه ویژه‌ای برای حضور در بازی‌های باقیمانده از مرحله انتخابی جام جهانی در نظر دارد.

به نوشته روزنامه الاتحاد، فن مارویک هلندی پس از زیرنظر گرفتن مسابقات لیگ این کشور و بررسی آخرین شرایط بازیکنان خواستار برگزاری اردوی آماده‌سازی طولانی مدت همچنین انجام بازی‌های تدارکاتی در ماه ژانویه شده تا با آمادگی کامل در دو مسابقه حساس پیش روی به مصاف سوریه و ایران برود.

امارات ۲۷ ژانویه، هفتم بهمن در ورزشگاه آل مکتوم دبی میزبان سوریه خواهد بود و اول فوریه ۱۲ بهمن در تهران برابر ایران قرار می‌گیرد. فابیو لیما مهاجم برزیلی و علی صالح مصدومیت را پشت سر گذاشته‌اند و مشکلی برای همراهی امارات در این دو بازی نخواهند داشت.

کمیته تیم‌های ملی امارات با درخواست فن مارویک برای برگزاری اردوی آماده‌سازی طولانی مدت موافقت کرده و تلاش می‌شود از بین تیم‌های آسیایی که برای برگزاری اردوی زمستانی راهی امارات می‌شوند یک حریف تدارکاتی مناسب برای میزبان انتخاب شود.

امارات با ۶ امتیاز تیم سوم جدول گروه است و با شکست سوریه در این هفته می‌تواند جایگاه خودش را برای حضور در بازی پلی آف مقابل تیم سوم گروه دوم تثبیت کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی