سه‌شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۲
۲ |
۴

نوستالژی

پیکان مدل ۴۷؛ سلطان علی پروین وقتی ۷ نمی‌پوشید

پیکان مدل ۴۷؛ سلطان علی پروین وقتی ۷ نمی‌پوشید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیکان یکی از قدیمی‌ترین تیم‌های تاریخ فوتبال ایران است که باعث شد پرسپولیس نوین متولد شود.

در اواخر دهه ۴۰ بازیکنان پیکان دسته جمعی راهی پرسپولیس شدند تا این تیم سرخپوش شکل جدیدی به خود بگیرد و آغازگر افتخارات بزرگی در تاریخ فوتبال ایران باشد. 

این عکس مربوط به تیم پیکان مدل ۱۳۴۷ است که سرمربی گری اش بر عهده آلن راجرز انگلیسی بود. همو که بعدها سرمربی پرسپولیس شد.

در ترکیب تیم پیکان بازیکنان بزرگی چون جعفر کاشانی، حمید جاسمیان، حسین کلانی، محراب شاهرخی، فریدون معینی، همایون بهزادی، رضا وطنخواه، ابراهیم آشتیانی، فریدون ممبینی، علی پروین و ... حضور دارند.

 در این عکس علی پروین اسطوره باشگاه پرسپولیس با شماره ۸ در ترکیب تیم پیکان (نفر دوم نشسته از سمت چپ) دیده می شود. او در پیکان شماره ۸ می پوشید و زمانی که به پرسپولیس آمد شماره ۷ را برداشت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ح ر IR ۲۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    یاد باد آن روزگاران یاد باد
  • علی IR ۱۶:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    در واقع بازیکنهای پرسپولیس واسه یک سال رفتن پیکان چون این برند جدید قرار بود خودش رو جا بندازه تو بازار مملکت، بعد از یک سال هم برگشتن یه کم دقیقتر بنویسید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی