دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۳
۱۳ |
۳

اعتراض باشگاه استقلال به قیمت گذاری/ اموال خود باشگاه را به استقلال دادند تا درفشی‌فر به پرسپولیس واگذار شود

اعتراض باشگاه استقلال به قیمت گذاری/ اموال خود باشگاه را به استقلال دادند تا درفشی‌فر به پرسپولیس واگذار شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

باشگاه استقلال نسبت به قیمت گذاری باشگاه استقلال توسط سازمان خصوصی سازی معترض است.

فرشید سمیعی معاون حقوقی باشگاه استقلال، در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه استقلال، در خصوص قیمت گذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اظهار کرد: ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های مسئولین محترم سازمان خصوصی سازی، ما گلایه‌هایی نسبت به برخی اقدامات صورت گرفته خصوصا ارزش گذاری و معیارهای مورد نظر در این زمینه داریم. مسئله اول این است که زمان مناسبی برای اعلام ارزش گذاری و نظر دوستان در این خصوص انتخاب نشد و در آستانه مسابقات حساس لیگ برتر اعلام این خبر حرفه‌ای نبود. از سویی دیگر باشگاه استقلال نهایت همکاری را با سازمان خصوصی سازی داشته و تلاش کردیم مدارک مورد نیاز و اسناد لازم را در کوتاه ترین زمان ممکن ارائه بدهیم.

وی اضافه کرد: در قیمت گذاری باشگاه استقلال به برند، قدمت، افتخارات باشگاهی که دو بار قهرمان آسیا شده و دو ستاره دارد و همچنین اسناد مالکیت بدون معارض کمپ مرحوم ناصر حجازی و مجموعه مرغوبکار، صورت‌های مالی و گزارش‌های مرتبط توجه کافی نشده است و این ارزش گذاری هیچ تناسبی با ظرفیت و ارزش حقیقی این باشگاه ندارد. در واقع استقلال یک مکتب اصیل ۷۰ ساله است. اگرچه از نظر بورس و کارشناسان مالی و اقتصادی شاید این ارزش گذاری چندان اهمیتی نداشته باشد ولی با توجه به احساسات عمیق هواداران پرشور و متعصب استقلال و در راستای دفاع از منافع این باشگاه مسئله را پیگیری و از طریق قانونی در این خصوص اقدام خواهیم کرد. در واقع مجموعه فعلی باشگاه در هیچ موضوعی از منافع و حقوق خودش عبور نکرده و اجازه نمی‌دهد حقی از استقلال ضایع شود. از وزیر محترم ورزش جناب آقای دکتر سجادی هم استدعا داریم زمینه قانونی انتقال قطعی آن دسته از املاک باشگاه که در تملک و تصرف وزارت ورزش و جوانان است را فراهم آورده و متعاقبا دستور انتقال مالکیت را نیز صادر فرمایند.

سمیعی در پایان بیان کرد: البته لازم به ذکر است اموالی که برخی هواداران می‌گویند چرا قیمت گذاری نشده، اصولا اسناد مالکیت آن به نام شرکت استقلال نیست و در طول ۴۰ سال اخیر هم کسی هیچ قدمی برای استرداد این املاک برنداشته است. املاکی که در سال‌های گذشته به استقلال واگذارشده، عینا به رقیب هم واگذارشده و جالب انکه، یکی از اموال باشگاه بنام ورزشگاه مرغوبکار را به استقلال واگذار کردند تا بتوانند درفشی فر را که جزو اموال رقیب نبود به آن‌ها واگذار کنند. در نهایت با وجود همه این تحولات قیمت گذاری صورت گرفته منطقی و قابل قبول به نظر نمی‌رسد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ناشناس IR ۲۳:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
    هر چی متوهم متعلق به این باشگاه ست..بگید مشاور عالی رفدراسیون براتون امتیاز جمع کنه
  • آرش666666 GB ۲۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
    من همین الان حاضرم باشگاه کیشه قیمتش 10 برابر بشه باشگاه پرسپولیس یکهزارم این قیمت , کصخلای کیسه کش فکر میکنن قراره پول بیاد تو باشگاه درحالیکه غز 10 درصد اولیه فروش سهام بقیه پول میره تو خزانه دولت پس چه بهتر که متر ارزش گذاری بشه
  • کیسه حکومتی IR ۲۳:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
    بلز این وکیل بی سواد چرت گفت تیم بیانیه و معترض و مصونیت قضایی
  • شمسعلی IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
    یعنی واقعاً فکر میکنن قهرمانی چهار جانبه آسیا که فیفا هم در سایتش درج نکرده تاثیری در ارزش باشگاهشون داره؟! پرسپولیس دو بار در سالهای اخیر به فینال واقعی آسیا رسیده، پنج بار در سالهای اخیر قهرمان ایران شده و مهمتر از همه حداقل صد رده، دقت کنید صد رده در رده بندی فیفا بالاتره ، اونوقت توقع دارن ارزش باشگاهشون از همچین تیمی بیشتر باشه؟! خخخخخ بقول سعدی« عاقلان دانند»
  • آبی IR ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
    املاک باشگاه مردمی استقلال(تاج) را برگردانید.اشکالی نداره اصلا صدهزار تومان قیمت گذاری کنید . ولی واقعا اجازه دهید این باشگاه نفس بکشد. بازم اشکالی نداره پرسپولیس صدهزار میلیارد تومان باشه.
  • گچسارانی IR ۰۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
    خخخخخ،بابا به خدا محبوبیت خریدنی نیست!!! انصافا کلی دست بابا گرفتن واستون،حداقل پرسپولیس دو برآب. این مقدار می ارزید،ولی هیچ وقت اهل هوچیگری و بیانیه دادن نبود،حساب دو دو تا است،الان معلوم نیست چرا بیخودی دنبال خرید محبوبیت کاذب هستید.
  • فرهاد جک تری IR ۰۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
    اصلا همین جک تری. می‌دونن جک تری الان چقدر گرون شده ؟ کاملا مشخصه قیمت جک تری ها رو حساب نکردن
  • آبرودار IR ۰۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
    آقا تو رو بخدا پرونده سیاه و آلوده لنگیا رو بیشتر از این نریزین رو داریه !!!
  • پیام IR ۰۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
    آخه این چه وکیل بی سوادی هست ملاک ارزش یابی سهام دو باشگاه برند و اسم تجاری و شهرت تجاری و افتخارات و قهرمانی هاست زمین یا کمپ یه به قولی اموال منقول و غیر منقول ملاک محاسبه نیست اگه کسانی دنبال زمین یا کمپ باشند مگه دیوانه هستند دنبال دردسر باشن خوب پول سهام اش خودشون به جای اینکه سهام این دو باشگاه می خره میره بدون دردسر ساختمان و اپارتمان سرمایه گذاری می کنه کسی که سهام این دک باشگاه می خره هیچ مالکیتی نسبت ساختمان و کمپ اون نداره فقط مالکیت معنوی برند و اسم تجاری اون سهامدار اون میشه
  • پرسپولیس کبیر IR ۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
    یکی به این بزرگوار بفهمونه که قهرمانی آسیا نبوده 4 جانبه بوده استادددددد انگار راستی راستی باورشون شده که 2 تا ستاره دارن، شما هر وقت تونستین مثل سرورتون با بازیکن کم برین فینال آسیا، بعد بیاین بگین اصن ما قهرمان جهانیم، ولی برین فینال آسیا? حداقلش اینه ما غیرت داریم مثل شما نیستیم تو فینال آسیا بریم تیم حریف رو تشویق کنیم، ینی برای استقلال، فقط میشه تاسف خورد البته ی نکته ای یادم رفت، شما تا حالا حتی فینال نرفتین که ما بخوایم تیم حریفو تشویق کنیم?
  • رضازاپاتای پرسپولیس IR ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
    استقلال زمان تیرکمان علی شاه معلوم نیست راست باشه دروغ باشه چون درتیمهای اروپای اگه قراربودبرای قهرمانی قاره ای ستاره بزننداعلان رئال بایدکل مجضومه شمسی میشودستارهای که روسینه تیمهاهستش به خاطرهرده سال قهرمانی درکشورشان است نه چیزی که استقلال میگه بعدش برای قیمت گذاری اعلان حساب که حطااستقلال نمیتونه مستقیم به آسیابره هرسال بایدباپلیاف بره ولی پرسپولیس هرسال مستقیم میره وجضوع ۴تاتیم برترآسیاس ورنکینگ جهانی پرسپولیس بهترین تیم ایرانه و۴تیم آسیاوجضوع ۱۰۰تاتیم اول جهان ولی استقلال چی دوم ایران ۱۰آسیاو300دم جهانه پس بایدبرسپولیس بهترین تیم ایران وگرون ترین برندباشه وستاره استقلال بره بغالی دوتاتخم مرغ هم نمیدن
  • اس اس تیم مردمی IR ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
    آخه یکی بگه مگه تیم پیروزی به جز باشگاه بولینگ عبده دیگه چه دارایی داره به صورت شفاف .نه به قصد دشمنی با تاج کبیر
  • پرسپولیس IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
    خب همه میدونن که پرسپولیس اندازه کل جهان ارزش داره ولی کیسه ی بیچاره دو هزاریه???

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی