دوشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۵
۱۰ |
۳

واکنش نماینده مجلس به ماجرای سربازی ۲ بازیکن استقلال/ قانون رنگی نداریم و چشمان خود را نمی بندیم

محمدمهدی فروردین - نماینده مجلس
منبع: مهر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در خصوص ماجرای خدمت سربازی دو بازیکن استقلال گفت: قانون رنگی عمل نمی‌کند.

محمدمهدی فروردین که امروز به همراه احسان قاضی زاده هاشمی در فدراسیون فوتبال حاضر شد و با اعضای هیات رئیسه این فدراسیون دیدار کرد، در خصوص این جلسه گفت: بر اساس تکلیف و علاقه‌ای که به ورزش وجود دارد بخصوص به فوتبال و با دعوت اعضای هیات رئیسه به فدراسیون فوتبال آمدیم. صحبت‌هایی پیرامون فوتبال شد و انتظاراتی که برای تعامل و حمایت‌های لازم داشتند. این یک تکلیف است برای ما. صحبت‌های خوبی شد. ما هم آمادگی مجلس را اعلام کردیم در جهت حمایت از ورزش ملی کشور، در بُعد قانون گذاری و حمایتی.

وی در واکنش به بحث خدمت سربازی سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند دو مدافع استقلال که این روزها خبرساز شده است و تلاش باشگاه استقلال برای حل این موضوع تاکید کرد: هیات رئیسه فدراسیون فوتبال اتفاقی را رقم زد (عزل شهاب الدین عزیزی خادم) که کل جامعه از این اتفاق خوشحال هستند! هیات رئیسه عقد اخوتی با کسی نبسته اند. اینها نشان دادند امانت دارهای خوبی هستند. ما هم آمدیم تشکر کنیم. این سئوالی که شما مطرح می‌کنید بر می‌گردد به اینکه در بالاترین نهاد قانون گذاری خودمان را مکلف می‌دانیم که در اجرای قانون همه مسائل برای ما مشترک است و قانون رنگی نیست که امروز بگوییم فلان بازیکن مشکل دارد و چشممان را ببندیم یا فلان روز چشمممان را باز کنیم. تمام ارکان نظام وظیفه قانون را به درستی وضع و اجرا می‌کنند.

عضو فراکسیون ورزش مجلس درباره واگذاری استقلال و پرسپولیس در فرابورس تصریح کرد: فرایند واگذاری دارد دنبال می‌شود. این گلایه به دولت قبل وارد است که این اتفاق آنطور که باید و شاید رخ نداد. همین که دو تیم از آسیا حذف شدند باعث ناراحتی هواداران شد و اتفاق بسیار منفی در تاریخ این دو باشگاه بود. امیدوارم فرایند واگذاری طوری پیش برود که شاهد این خسارتها نباشیم.

فروردین در پایان در خصوص عزل شهاب الدین عزیزی خادم از ریاست فدراسیون فوتبال هم گفت: وقتی هیات رئیسه بر اساس رای مجمع انتخاب می‌شود خودش را در قبال مردم و مجمع مسئول می‌داند. این اتفاق یک پیام بسیار واضح به همه فدراسیون‌ها و اعضای مجمع و هواداران فوتبال بود که اگر به ما اعتماد کردید نگران نباشید تا جایی که منافع ملی در کار است از فرد منتخب حمایت می‌کنیم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • اولیایی زاده IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    مواظب اون قاضی زاده باشید...
  • 0043966551 IR ۱۶:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    هرچه زودتر اعزام شوند.
  • رضا DK ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    دقت کردین از صبح نا حالا بالای ۱۰ تا خبر برای سربازی این دو تا زدین ؟ فکر کنم خوب پولی توش هست . زور بزنین?
  • محمد IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    خبر ورزشی سربازی ربطی به مجلس نداره از صبح ۵ تا تیور سربازی بازیکنان استقلال زدی خیلی تلاش میکنی این اتفاق بیفته مرد باشید درباره بازیکنان سرباز پرسپوليس هم مطب بزار شما رسالت قلم دارید به فرموده امام علی ع قلم گواه حق هستش میدونم ای پیام مثل کامنت قبلی بار گزاری نمیکنید
  • سلامی IR ۱۶:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    انشاالله که قانون برای همه مردم ایران بصورت یکسان اجرا شود دوماه دیگر همه چیز مشخص می‌شود
  • بهزاد US ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    شما قدرت سردار رو دست کم گرفتی؟
  • کوهمره_جروق IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    ببینم زورش به سردار آجرلو که تو نیروهای مسلح نفوذ داره میرسه یا نه.البته بعید میدونم.ولی گند قضیه هم در اومده
  • علی IR ۱۸:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    شما هم جز اون جریان مافیایی فوتبال هستید وگرنه انقدر مشکل تو مملکت ما هست که نماینده مجلس وقت نکنه به اون مشکلات اقتصادی جامعه برسه وگرنه اگر جز جریان مافیایی فوتبال نبودی قطعاً ورود نمیکردی به بحثی که به نماینده مجلس مربوط نمیشه #کناره گیری استقلال از لیگ
  • Threem IR ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    پس چرا بحث سربازی بازیکنای اسدقلال مطرح شد یاد بازیکنای پرسپولیس افتادید به کوری چشم حسودا بازیکن های پرسپولیس سربازیشون رو رفتن
  • مهرداد IR ۰۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
    قانون برای همه باید به درستی انجام شود و این دو باید به خدمت مقدس سربازی اعزام شوند وگرنه حق الناسه، خون هیچ انسانی از یک انسان دیگری رنگین تر نیست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی