جمعه ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
۳ |
۴

یحیی قید امید عالیشاه برای بازی برابر صنعت نفت را می‌زند/ نگرانی سرمربی پرسپولیس از تکرار تجربه تلخش

امید عالیشاه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شنیدیم امید عالیشاه از یحیی گل محمدی خواسته است او را برای کمک به تیم و بازی کردن به آبادان ببرد.

کاپیتان دوم پرسپولیس به دلیل نیاز پرسپولیس و دست های خالی یحیی گل محمدی در دیدار سوپرجام با وجود مصدومیت بازی کرد. امید عالیشاه از ناحیه زانو مصدوم بود و هنوز به آمادگی کامل نرسیده بود و بازی برابر فولاد خوزستان در سوپرجام این بازیکن را از بازی های رسمی پرسپولیس دور کرد.

شماره ۲ پرسپولیس حالا دو، سه روزی می‌شود در تمرینات پا به توپ شده است و دوست دارد زودتر برگردد و بازی کند اما یحیی گل محمدی که تجربه تلخی از سوپرجام و بازی دادن به امید عالیشاه دارد نمی‌خواهد ریسک کند.

پرسپولیس در خط میانی و به عنوان وینگر و هافبک هجومی مهره هایی نظیر؛ احسان پهلوان، وحید امیری، مهدی ترابی و حتی علی شجاعی را در اختیار دارد و دست یحیی گل محمدی از این حیث پُر است. از طرفی یحیی گل محمدی به تجربه امید عالیشاه در بازی حساس دربی نیاز دارد و می‌خواهد کاپیتان دوم تیمش را برای بازی با استقلال حفظ کند.

بنابراین احتمال بازی دادن به امید عالیشاه در دیدار با صنعت نفت بسیار اندک است و شاید اصلا یحیی گل محمدی او را با خودش به آبادان نبرد. هرچند امید عالیشاه خودش دوست دارد در این سفر حداقل کنار بروبچه های پرسپولیس باشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • girl perspolisi IR ۱۶:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
    بهش بازی نده اما ببرش وحیدم بذار تو ترکیب منتظر بردیم امروز
    • کیسه قانون گریز IR ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
      اره خداکنه یحیی ریسک نکنه عالیشاه هم باید بدونه که برای ماثابت شده هست پس بهتره صبرکنه
  • سرخ IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
    به نظرم برای بازی با صنعت نفت نبریمش بازی سختی نداریم و ریسک هم نباید بکنیم بازی بعدی مقابل مسجد سلیمان بیاد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی