پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
۱۰ |
۴

بررسی ۶ بازی باقیمانده مدعیان قهرمانی لیگ/ بدبینانه و خوشبینانه: استقلال قهرمان می‌شود!

استقلال
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تساوی مقابل پیکان تنها استقلال را از فرصت افزایش فاصله امتیازی با پرسپولیس محروم کرد، وگرنه آبی‌ها همچنان با اختلاف ۶ امتیاز با تیم دوم جدول (پرسپولیس) اقبال بیشتری برای رسیدن به قهرمانی فصل دارند.

۲ امتیازی که در بازی با پیکان از کف رفت در عین حال دلایل فنی را هم پشت خود دارد که فرهاد مجیدی باید در شش بازی باقی مانده به آن متوجه باشد و در راستای کاستن از اشتباهات تیمش اقداماتی کارساز انجام دهد. اینکه همه تقصیرات را متوجه داور بدانیم و اخراج داسیلوا را در نقص‌های تاکتیکی بزرگ جلوه دهیم، نادیده گرفتن حقایق است. واقعیت این است که استقلال در میدان بازی با پیکان در فاز دفاعی بسیار متزلزل بود و از ابتدای بازی بارها حریف را در موقعیت گلزنی قرار داد و تا آن زمان که داسیلوا نیز در ترکیب قرار داشت نیز فرصت‌هایی نصیب پیکان شد که نشان می‌داد فضای پشت مدافعان استقلال بسیار آسیب پذیر است. از طرفی هافبک‌های میانی نیز عملکرد درخشانی نداشتند و حردانی و سلمانی به‌عنوان بازیکنان کناری بیش از نیاز استقلال در فاز هجومی قرار داشتند.

شاید اگر پرسپولیس مقابل هوادار به برتری رسیده بود، می‌شد موقعیت کنونی استقلال را متزلزل نامید اما جدی‌ترین رقیب آبی‌ها نیز به لحاظ تاکتیکی عملکرد امیدوارکننده‌ای ندارد که تهدیدی بزرگ برای استقلال باشد. مضاف بر آن سرخ‌ها نیز باید در هفته بیست و پنجم مقابل همین پیکان قرار بگیرند و در ادامه لیگ دو بازی با ذوب‌آهن و سپاهان خواهند داشت که می‌شود این سه بازی را چالش آفرین دانست. شاید سه بازی هفته پایانی پرسپولیس مقابل تراکتور، شهرخودرو و فجر چندان چالش‌آفرین نباشد اما احتمال دارد سرخ‌ها در سه بازی نخست از شش بازی باقی مانده باز هم امتیاز از دست بدهند. در مقابل شاید بازی‌های استقلال تا پایان لیگ دشوارتر باشد. استقلال تیم‌های سپاهان، فولاد، آلومینیوم و حتی مس رفسنجان را به‌عنوان جدی‌ترین رقبای خود در شش بازی باقیمانده می‌بیند اما روند امتیازگیری استقلال در لیگ بیست و یکم نشان می‌دهد که در بدبینانه‌ترین حالت ممکن شاید آبی‌ها در چهار بازی دشوار باقی مانده نهایت چهار امتیاز از دست بدهند. حتی اگر امتیازهای از دست رفته استقلال را عدد ۶ تصور کنیم باز هم استقلال با تفاضل گل بهتر در قیاس با پرسپولیس به قهرمانی لیگ خواهد رسید.

در این میان سپاهان را هم باید در دایره مدعیان قرار داد. تیمی که با برتری خیره کننده مقابل نفت آبادان به رقابت آسیایی رفت. سپاهان اما بواسطه بازی‌های دشوار پیش رو اقبال آنچنانی برای رسیدن به قهرمانی نخواهد داشت. استقلال، پیکان، پرسپولیس، شهرخودرو، فولاد و آلومینیوم به ترتیب حریفان این تیم محسوب می‌شوند و باید از آن دسته اتفاقات نادر در تاریخ فوتبال رخ دهد که این تیم شش بازی باقی مانده را با پیروزی سپری کند و ۶۳ امتیازی شود. در این شرایط استقلال باید از ۱۸ امتیاز باقیمانده پیش روی خود ۷ امتیاز از دست بدهد تا شاید سپاهان به لطف تفاضل گل بهتر قهرمان لیگ شود که بعید است استقلال در چنین بحرانی گرفتار شود که از ۱۸ امتیاز باقیمانده فقط ۷ امتیاز به چنگ آورد.

خوشبینانه و بدبینانه استقلال شانس نخست قهرمانی در لیگ بیست و یکم است و اگر همه عوامل تأثیرگذار در ناکامی یک تیم اعم از اشتباهات داوری، محرومیت‌ها و مصدومیت‌ها را هم که در نظر بگیریم استقلال تا رسیدن به حدنصاب امتیازی که موجب قهرمانی یک تیم می‌شود فاصله بعیدی ندارد. هرچند که برد مقابل پیکان می‌توانست دستیابی به این موقعیت را قطعی کند اما همین ۶ امتیاز برتری نسبت به پرسپولیس و ۱۱امتیاز اختلاف با سپاهان دست استقلال را باز می‌گذارد تا با فراغ بال در ادامه لیگ حاضر شود و جام بیست و یکم را به چنگ آورد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • پرویز IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸
    البته اگه آقا فرهاد بزاره قهرمان بشیم.اگه این ۶ تا بازی باقی مونده هم عین بازی با پیکان باشه که باید به فکر سهمیه باشیم فقط. استقلال بعد از رفتن ژنرال هیچوقت مربی مقتدر که تیمش بازی باصلابت و مطمئنی ارائه بده نداشته و تا زمانی هم که نکونام نیاد، این اتفاق رخ نخواهد داد.فرهاد مربی نیست حتی اگه یه فصل استقلال رو قهرمان کنه.آینده اینو ثابت میکنه
  • آنالیزور DE ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸
    هنوز هیچی مشخص نیست و شیش تا بازی مونده ! بیخودی با این حرفا سعی نکنید به بازیکنا و فضای مجازی قهرمانی رو القا کنید . اونجا و اونموقعی که قهرمانی قبل انجام بازی و مسابقه انجام میشد ، زمان سلطانیفر بود و تو لابی وزارت ورزش و فدراسیون و داورا بود ! اما الان استقلال باید با یار دوازدهم و سیزدهمی که به تحریک و دست های پشت پرده برای کشیدن دستی استقلال، بعمل میاد هم مبارزه کنه . پس بیخودی مثل بچه مدرسه ایی ها واسه گول زدن و القاء بی تفاوتی بین بازیکنا سعی و تلاش نکنید ، چند سال زمان وزارت سلطانیفر برای کل ایران این رفتارها و اعمال رو آشنا کرده و اینکارها برامون خاطره شده . استقلال باید تا آخر فصل تلاش کنه و در نتیجه تلاشش جایگاهش مشخص بشه ؛ در حالی که با کار کردن این مطالب و موضوعات ، ماهیت واقعی خودتون رو نشون میدید آقای نویسنده
  • مرتضی ساوجبلاغی IR ۱۴:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸
    بابستن چشمهای خود به روی توانایی های تیم پیروزی ودربادشش امتیازفاصله خوابیدن میشودزمان مظلومی که استقلال بانه امتیازبالای جدول بودوآخرش قهرمان نشدپیروزی تیم دستوپابسته ای نیست درضمن باشعبه دوخودش یعنی سپاهان وذوب آهن بازی داره ودرهردوبازی شش امتیاز خواهدگرفت ولی سپاهان جلواستقلال بانمکی تمام توانش روخواهد گذاشت پس استقلال ازالان باید فکرکنه امتیازش باپیروزی مساویه وگرنه شش امتیازحاشیه امنیت نیست
  • Alireza IR ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸
    من پرسپولیسیم امسال استقلال باگندزدن یحیی قرمانه یحیی برای پرسپولیس کوچیکه بایدبره
  • هادی IR ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸
    خیلی عقده ی قهرمانی استقلال رو داری ؟ شش تا بازی مونده . پرسپولیس امتیاز از دست نده استقلال حتما خواهد داد . کافی هست یه باخت و دو تساوی استقلال بگیره که بعید نیست
  • اشكان IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸
    از18 امتيازاستقلال7 امتياز خواهد كرفت مطمءن باشيد قرمزها تكون بخورن قهرماني مال انهاست
  • آبی IR ۰۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
    استقلال بزرگ سرور لنگیا
  • بهزاد ایمن IR ۰۱:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
    خنده داره که بازی با ذوب آهن رو برای پرسپولیس چالش برانگیز قلمداد میکنید اگه ذوب مثل اب خوردن ۳ امتیاز نداد من میگم لیگ ما فاسد نیست
  • ناشناس IR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
    بعد بازی پیکان مطمئن شدم استقلال از جادوگر استفاده می‌کند
  • شاه فرهاد محبوب IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
    خجالت بکشید کدوم جادو استقلال هیچ جادویی نداره بس کنید ديگه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی