۳
نظرات
- منتشرشده: ۳
- در صف بررسی: ۰
- غیرقابلانتشار: ۰
-
شما خودتون یه تیمی داشتین که پروژه زدن کی روش رو با موفقیت اجرا کردید فکر نمیکنم تیم طرفدار بازگشت کی روش از شما قویتر باشه.
-
این کاری که این دو تا بازیکن تیم ملی کردن نشانه غیرت و فهم بالایی ایشان از اهمیت سیاسی بازیهای پیش رو بوده، فوتبالیستی که در کلاس بالای جهانی بازی می کند و با استانداردهای روز دنیا آشنا است می بیند که برنامه آماده سازی تیم ملی ازانتخاب محل اردو و برنامه بدنسازی گرفته تا انتخاب ارنج و استراتژی و غیره بر اساس اصول علمی صورت نمی گیرد دردش باید با که بگوید ؟ بعد هم تیم ملی تیم باشگاهی نیست که یک عده ته یک سوراخ و پشت درهای بسته برایش تصمیم بگیرند و بعد بگویند ما تصمیم می گیریم و هیچکس هم حق اظهار نظر ندارد ، بازیهای تیم ملی دارای ابعاد مهم سیاسی و اجتماعی است در بسیاری از کشورهای همسایه شیعیان بازیهای تیم ملی فوتبال ایران را دنبال می کنند چطور در پدیده ای که دارای اهمیت سیاسی فراوان است نمی بایست مدیران سیاسی دخالت کنند؟
-
من فکر نمیکنم به خاطر اهمیت سیاسیش این کارو میکنن. بر خلاف ادعای شما جام جهانیه و همه بازی هاش به یک اندازه مهمن. حتی اگر با تیم های ضعیف تری هم همگروه بودیم باید جدیت به خرج بدیم.
-
نظر شما
پرتکرارترین برچسبهای ۴۸ ساعت اخیر
- پرسپولیس
- استقلال
- تراکتور
- مس رفسنجان
- محمدرضا زنوزی
- اوسمار لوس ویرا
- ریکاردو ساپینتو
- کریم باقری
- رامین رضاییان
- پوستر بازی
- گل گهر
- مجتبی جباری
- تیم ملی فوتبال ایران
- برنامه شب های فوتبالی
- علیرضا منصوریان
- سروش رفیعی
- شجاع خلیلزاده
- شمس آذر قزوین
- رئال مادرید
- وحید هاشمیان
- فدراسیون فوتبال ایران
- فرهاد مجیدی
- ابوالفضل جلالی
- جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا کانادا مکزیک
- محمد مایلیکهن
- ملوان بندرانزلی
- منچستریونایتد
- سپاهان
- علی علیپور
- رضا درویش

