دوشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
۱ |
۰

سرمربی موقت فولاد مشخص شد/ مذاکره با اسکوچیچ و استراماچونی در دستور کار باشگاه

سرمربی موقت فولاد مشخص شد/ مذاکره با اسکوچیچ و استراماچونی در دستور کار باشگاه
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با تصمیم مدیریت باشگاه فولاد خوزستان، دستیار اسپانیایی جواد نکونام به عنوان سرمربی موقت این تیم برای دیدار مقابل ملوان انزلی انتخاب شد.

در حالی که مدیران باشگاه فولاد خوزستان پس از استعفای جواد نکونام از سرمربیگری فولاد، هدایت تیم‌شان را به حمید رجبی، دستیار او سپرده بودند، این مربی نیز شب گذشته از سمت خود کناره‌گیری کرد.

مسئولان فولاد با توجه به کناره‌گیری رجبی، مانوئل گونزالس، دستیار اسپانیایی نکونام را به طور موقت برای دیدار روز چهارشنبه هفته جاری مقابل ملوان انزلی در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر به عنوان سرمربی انتخاب کردند.

مسئولان فولاد مذاکراتی با دراگان اسکوچیچ، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال، آندره‌آ استراماچونی سرمربی سابق استقلال و یک گزینه خارجی دیگر انجام داده‌اند و قرار است پس از دیدار با ملوان در این باره تصمیم‌گیری کنند. در صورتی که با گزینه خارجی توافقی صورت نگیرد، مدیران فولاد سراغ گزینه‌های داخلی خواهند رفت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • حمید IR ۱۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
    دیگه مربی استقلالی یا پرسپولیسی نگیرین ' دو تا موفقیت آوردن فیلشون یاد هندوستان میکنه و سریع میخوان برن ' مربی خارجی بهتر و متعهدتره ' مربی درجه یک خارجی فقط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی