چهارشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳
۶ |
۰

خط و نشان سرمربی روسیه برای تیم ملی ایران

خط و نشان سرمربی روسیه برای تیم ملی ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه گفته تیمش در بازی مقابل ایران به برد فکر می‌کند.

«والری کارپین» سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه در آستانه بازی دوستانه با تیم ملی ایران در تهران، از هدف تیم برای پیروزی در این مسابقه سخن گفت.

کارپین پس از آخرین تمرین تیم ملی روسیه در مسکو پیش از عزیمت به تهران، در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید «ایران احتمالاً قوی‌ترین رقیب روسیه در مدت اخیر بوده است. آیا در این بازی نتیجه اهمیت‌ بیشتری دارد؟» گفت: هیچ چیز تغییر نکرده است. جدا از اینکه چه کسی رقیب شماست، شما همیشه برد می‌خواهید.

کارپین در ادامه گفت: بله، بیایید خود را در مقابل یک تیمی که در جام جهانی حضور داشته محک بزنیم. با این حال همه در کمپ تمرینی ما دوست دارند با رقبای قدرتمند بازی کنند اما نتیجه در اولویت نیست. البته، در هر ورزشی هر ورزشکاری می‌خواهد به پیروزی برسد.

دیدار تیم‌های ایران و روسیه پنج‌شنبه (فردا) شب در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود. روس‌ها پس از ایران، با عراق بازی خواهند کرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • زیگزاگ IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۲
    بیچاره، کار روسیه به کجا رسیده که رقبای آسیایی ، شدند قدرتمند.
  • SINA-RED IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۲
    به امید پیروزی تیم فوتبال روسیه...
  • مهدی IR ۱۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۲
    تیم بعدی هم که حاضر بشه باهاش بازی کنه احتمال زیاد کره شمالی است
  • رضا IR ۱۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۳
    چندتا تیم بی کس هستن بین خودشون مسابقه می زارم
  • امیر احمدی IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۳
    روسی هم اگر تو جنگ با اکراین نبود به این مسابقه با ایران عراق نمی‌آمد گر چه بین تیم‌های اروپایی هم مالی نیست ولی در حد ایران هست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها