نظرسنجی

با توجه به حذف تیم ملی در مرحله گروهی، با وجود قول‌های قبلی
پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵
۰ |
۰

روزهای تیره ستاره سابق رئال/ خامس از یونان هم دیپورت شد

روزهای تیره ستاره سابق رئال/ خامس از یونان هم دیپورت شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دوران حضور خامس رودریگس در المپیاکوس نیز موفق نبود و او پس از توافقی دوجانبه با این باشگاه قطع همکاری کرد.

باشگاه المپیاکوس یونان امروز اعلام کرد که با خامس رودریگس برای فسخ قرارداد به توافق رسیده و دو طرف قطع همکاری کرده‌اند. به این ترتیب اکنون ستاره کلمبیایی سابق رئال مادرید و بایرن مونیخ، بازیکن آزاد است.

خامس بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ بازیکن پورتو بود و سپس راهی موناکو شد. او پس از درخشش با کلمبیا در جام جهانی ۲۰۱۴ و کسب عنوان آقای گلی رقابت‌ها به رئال پیوست، اما دوران درخشش او در جمع کهکشانی‌ها کوتاه بود و با آمدن زیدان او جایگاه خود را در تیم از دست داد. 

خامس بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ قرضی برای بایرن بازی کرد و در سال ۲۰۲۰ با قراردادی دوساله از رئال راهی اورتون شد. یک سال بعد او اورتون را به مقصد الریان قطر ترک کرد و در تابستان گذشته اعلام شد که او به المپیاکوس پیوسته است. دوران حضور خامس در فوتبال یونان به یک سال نیز نرسید و او امروز با این باشگاه فسخ کرد. خامس در ۲۴ بازی برای المپیاکوس پنج گل زد و ۶ پاس گل داد. در مجموع او ۱۵۴۹ دقیقه برای این باشگاه بازی کرد. حال باید دید مقصد بعدی این چپ پای خوش تکنیک کلمبیایی چه باشگاهی خواهد بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

با توجه به حذف تیم ملی در مرحله گروهی، با وجود قول‌های قبلی

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها