دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
۰ |
۰

آمار فوق‌العاده این مرد پرتغالی؛ ۱۰ امتیاز از ۴ بازی/ گل‌محمدی دوم است

آمار فوق‌العاده این مرد پرتغالی؛ ۱۰ امتیاز از ۴ بازی/ گل‌محمدی دوم است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پرسپولیس در حساس‌ترین بازی فصل در دربی پیروز شد تا برای قهرمانی در این فصل امیداور شود.

اما اگر آمار ۳ سرمربی مدعی این فصل را با نبرد های رو در رو حساب کنیم متوجه می شویم بهترین عملکرد را مورایس سرمربی پرتغالی سپاهان با دو تیم استقلال و پرسپولیس داشته است.

سپاهان هر دو بازی این فصل خود را مقابل استقلال پیروز شد و از دو مسابقه رفت و برگشت برابر پرسپولیس نیز ۴ امتیاز به دست آورد  تا این مرد پرتغالی مقابل سرخابی ها ۱۰ امتیاز از ۱۲ امتیاز ممکن را کسب کند. یحیی گل محمدی با پرسپولیس از دو بازی رفت و برگشت برابر سپاهان فقط یک امتیاز کسب کرد ولی در دو بازی با استقلال ۴ امتیاز بدست آورد تا ۵ امتیاز از ۱۲ امتیاز  را دشت کرده باشد.

ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال ضعیف ترین کارنامه را مقابل دو تیم دیگر مدعی قهرمانی بدست آورد و از ۴ بازی ۳ شکست و یک مساوی را به ثبت رساند تا با کسب یک امتیاز از ۱۲ امتیاز ضعیف ترین سرمربی در دوئل های همکاران خود در تیم های مدعی است.  

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی