۳
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
۳ |
۰

سبقت طارمی‌ از از غول‌پیکرترین بازیکن دنیا!

سبقت طارمی‌ از از غول‌پیکرترین بازیکن دنیا!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مهدی طارمی توانست با پوکر مقابل فامالیکائو از رکورد هالک در لباس پورتو عبور کند.

شب گذشته در چارچوب هفته سی و سوم رقابت های لیگ برتر پرتغال، پورتو در حالی میهمان فامالیکائو بود، که در پایان این دیدار شاگردان سرجیو کونسیسائو موفق شدند با نتیجه ۴ بر ۲ حریف خود را شکست دهند تا امیدوار باشند با شکست بنفیکا در بازی امشب برابر اسپورتینگ لیسبون امیدوار به کسب جام قهرمانی در این فصل از مسابقات لیگ برتر پرتغال باشند.  

نکته حائز اهمیت در برتری شب گذشته پورتو برابر فامالیکائو درخشش مهدی طارمی مهاجم ایرانی این تیم بود. طارمی در این دیدار موفق شد هر ۴ گل شاگردان کونسیسائو را به ثمر برساند و پوکر کند. طارمی ابتدا در دقیقه ۷ بازی از روی نقطه پنالتی دروازه حریف را خیلی زود باز کرد. مهاجم تیم ملی ایران تنها ۳ دقیقه لازم داشت تا در این بازی بریس کند و اختلاف بازی را به عدد دو برساند.  

در حالی که به نظر می‌رسید پورتو در یک بازی یک طرفه و راحت به پیروزی دست پیدا کند اما فامالیکائو با جبران دو گل خورده در همان نیمه نخست موفق شد بازی را در خانه به تساوی بکشاند. اما در نیمه دوم باز هم طارمی بود که به نجات اژدها آمد. مهاجم تیم ملی ایران در دقایق ۶۷ و ۷۵ از روی نقطه پنالتی موفق شد دروازه حریف را باز کند تا در پایان پورتو با درخشش وی به ۳ امتیاز حساس دست پیدا کند.  

طارمی ضمن اینکه که با پوکر در این دیدار توانست بالاتر از گونچالو راموس مهاجم پرتغالی بنفیکا با ۲۱ گل زده در صدر جدول گلزنان این لیگ قرار بگیرد موفق شد یک رکورد جالب توجه در تاریخ باشگاه پورتو را به نام خود به ثبت برساند. 

تا پیش از این دیدار وی با ۷۵ گل زده بالاتر از بازیکنانی همچون رادامل فالکائو، موسی مارگا و رباح ماجر در رده چهارمین گلزن برتر تاریخ پورتو قرار گرفته بود. طارمی با ۴ گلی که در دیدار شب گذشته پورتو به ثمر رساند موفق شد در ۱۴۵ بازی خود برای پورتو با ثبت ۷۹ گل زده و با عبور از هالک ستاره برزیلی سابق پورتو تبدیل به سومین گلزن برتر تاریخ پورتو شود و نام خود را بین گلزنان برتر این باشگاه جاودانه کند. جکسون مارتنیز با ۹۲ گل زده و ماریو ژاردل با ۱۶۸ گل زده بالاتر از مهدی طارمی قرار دارند. 

گفتنی است طارمی فصل گذشته با ۲۶ گل زده بهترین فصل دوران حرفه ای خود را پشت سر گذاشته بود و حالا یک هفته مانده به پایان لیگ برتر پرتغال و دیدار فینال جام حذفی با ۳۰ گل زده با عبور از رکورد سال گذشته خود در حال سپری کردن بهترین فصل حرفه ای خود می‌باشد. با توجه به وضعیت آمادگی وی به نظر می رسد این مهاجم ایرانی می‌تواند رکورد خود را ارتقا نیز دهد. 

همچنین طارمی با زدن ۴ گل در بازی شب گذشته پورتو برای نخستین بار در دوران حرفه‌ای خود موفق شد در یک بازی پوکر کند.

در همین رابطه:

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ت IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
    عالیییییییی تر از عالی
  • هوادار IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
    رکوردها برای شکستنه و جاودانه نیست
  • هوادار IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
    رکوردها برای شکستنه و جاودانه نیست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها