در حالی که می رفت بازی تیم ملی در برابر ازبکستان با نتیجه ی یک بر صفر به سود تیم ملی به پایان برسد، محمد حسین کنعانی زادگان با اعتراض به داور موجب ایجاد تنش میان بازیکنان دو تیم شد و کار به دخالت ماموران امنیتی و کادر فنی دو تیم کشید. دردقیقه ی ۸۹ فینال کافا محمد حسین کنعانی زادگان اعتراض به خطای پنالتی داشت اما داور دستور به ادامه ی بازی داد. اعتراض محمد حسین کنعانی زادگان به داور موجب کارت زرد دوم و اخراج از زمین بازی شد. اما مدافع تیم ملی بر زمین نشست و گفت بیرون نمی رود! اینجا بود که بازیکنان تیم ازبکستان که زمان بازی برای آنها مهم بود، به محمد حسین کنعانی زادگان اعتراض کردند و کار به درگیری دسته جمعی کشیده شد!
این رفتار از سوی بازیکنی که در تیم ملی بازی می کند و عضو یک باشگاه خارجی به حساب می آید، واقعا عجیب بود. نرفتن به بیرون زمین بعد از دریافت کارت قرمز از سوی داور حتی دیگر در فوتبال محلات هم دیگر دیده نمی شود. زمان زیادی نگذشته است که تیم ملی فوتبال ایران از اعتراض به داور در بازی با ژاپن و در جام ملت های آسیا آسیب دید و در نهایت ۳-۰ شکست خورد و جام را از دست داد.
آقای محمد حسین کنعانی زادگان، تیم ملی تیم محلی نیست. بازیکنی که پیراهن تیم ملی را برتن دارد نه تنها از نظر سبک بازی باید از نظر اخلاقی هم نخبه باشد. چنین اتفاقی به طور حتم اگر در مسابقه ی رسمی رخ می داد، موجب محرومیت این بازیکن و حتی جریمه ی نقدی فدراسیون فوتبال هم می شد. اگر فدراسیون فوتبال و امیر قلعه نویی با این رفتارها برخورد نکنند، به طور حتم تیم ملی در میادین مهم از اعتراض به داوری آسیب زیاد خواهد دید. آسیب هایی که بدون حتم غیر قابل جربان خواهد بود.
البته این اولین بار نبود که محمد حسین کنعانی زادگان در اردوی تیم ملی حاشیه آفرینی می کرد و زمانی که برخورد ها قاطع نیست، تکرار رفتارهای اشتباه هم محتمل است.